Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi esély van a fidesz...

Mennyi esély van a fidesz leváltására?

Figyelt kérdés
Szerintem most esélyesebb mint az előző választásokon, az ismerőseim közül is elég sok szavazót vesztett a fidesz.
2021. aug. 25. 11:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%
Több, mint korábban. Nem véletlen, hogy alapítványokban menekítenek közpénzeket. Készülnek a jövőre.
2021. aug. 25. 11:03
 2/20 anonim ***** válasza:
9%
*ba
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
Mindig mindenre van esély. Arra is hogy holnap lemondanak, arra is hogy új választást írnak ki a pegazus miatt, csak erre többet kell várni, mint a világegyetem kora
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ ki lesz az ellenzéki jelölt. Mert egy Klárával akinek annyi utálója van mint a xar nem lesz leváltva a Fidesz.
 5/20 anonim ***** válasza:
53%

Orbán szerintem gyilkolna is a pénzért meg a hatalomért. Egy kis csalás az semmi. Ki fogja kivizsgálni?

Elcsalják és megnyerik, aztán a maradék országot is eladják kínának meg az oroszoknak.

Mindenki nyugatra menekül, csak a narancsködös analfabéták meg a nyugdíjasok maradnak.

Az ország kilép az unióból és végleg rabszolga országgá válik.

2021. aug. 25. 11:06
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem legalább 40 százalék esélye van az ellenzéki Összefogásnak. A végeredményre is merek tippelni 😂, a Fidesz a mandátumok kb 55 százalékát megszerzi, és nyer.
2021. aug. 25. 11:07
 7/20 anonim ***** válasza:
50%
Amennyi ennek a "válasznak" a hasznossága lesz.
2021. aug. 25. 11:17
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
Ezzel az ellenzékkel nem sok esély van.
2021. aug. 25. 11:26
 9/20 molnarmarcell21 ***** válasza:
60%

Még korai tippelni, az Összefogás nem véglegesedett. Az világosan látszik az elmúlt három választásbó, hogy a Fidesznek alapból lesz kb. 45%-a.

A kérdé az, hogy az Összefogás el tudja-e majd csábítani azt a bizonytalan 5-10%-ot, ami eldönti a választást.

2021. aug. 25. 11:51
 10/20 anonim ***** válasza:
53%
Esélyesebb, de engem pl. 4 éve ellenzéki szavazóként (Momentum) megnyertek maguknak. Pontosabban nem ők, hanem a baloldal meleglobbija a gyerekkori nemváltással nálam kiverte a biztosítékot mert ami sok az sok. Ahhoz képest ami nyugaton már tombol (pl. férfiak szülhetnek) az ide is be fog jönni és azt nem szeretném megvárni. Ehhez képet Lölő meg a 400 milliárdos közpénz piskóta.
2021. aug. 25. 12:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!