Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehetne tenni a magyar...

Mit lehetne tenni a magyar túlnépesedéssel? Hogy lehetne visszaszorítani?

Figyelt kérdés
Gondoltam kiírok egy ilyen kérdést is, ne csak mindig cigány túlnépesedés miatt sírjatok. :)
2021. aug. 25. 09:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tudom, magyarként nehéz elhinni, hogy vannak tőlünk jobb helyzetben élők is, de Brazíliában és Mexikóban is pl. az 1 főre eső GDP a 10-szerese a miénknek, de mint mondtam az élet minden területén sikeresebbek/fejlettebbek, mint mi.
2021. aug. 25. 09:53
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Akkor költözz oda kérdező, és az egy főre eső IQ viszont nálunk fog növekedni. :-)))))))
2021. aug. 25. 09:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Persze, ott is vannak gazdagok, és abszolút értékben többen is, mert a lakosságuk tízszeres és hússzoros. De arányaiban jóval kevesebb a gazdag. Az egy főre eső GDP sem lehet TÍZSZERESE,

[link]

Mert (a 2019-es adatok alapján) az 164700$ lenne, ami magasabb mint a listaelőé.

2021. aug. 25. 09:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a Nők Lapjában olvastad?

2021. aug. 25. 10:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
"Ha ténylegesen annyira rossz lenne a helyzet Brazíliában és Mexikóban, akkor miért vannak az élet minden területén előttünk?" Kérdező, te melyik országban élsz?
2021. aug. 25. 10:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom, magyarként nehéz elhinni, hogy vannak tőlünk jobb helyzetben élők is, de Brazíliában és Mexikóban is pl. az 1 főre eső GDP a 10-szerese a miénknek, de mint mondtam az élet minden területén sikeresebbek/fejlettebbek, mint mi." Kedves válaszolók! Hagyjátok szegény agyhalottat.

Kedves Kérdező! Nem zavarnak a tények?

2021. aug. 25. 10:12
 17/18 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező

Valójában mind1 hogy melyik országot mondod, biztos hogy halál nyomor szenvedés a csodás magyar országhoz képest.

A 100x gazdagabb nyugati országok már 10 éve elpusztultak a migránsok miatt. Sőt kilépsz az ajtón és azonnal megkéselnek. Az usa-ban mindenki tahó white trash, hát azt se tudják hogy létezik magyarország. Kínaiak barlangban élnek és egy tál rizsért dolgoznak 28 órát naponta stb.

Egyébként a magyar kisebbség túlnépesedése tényleg kérdés. A trianoni országok lakói nem tudják hogyan lehetne eltakarítani a magyar söpredéket. Senki se akarja hogy ott legyenek, mégis milliók élnek ellenséges országokban.

2021. aug. 25. 10:24
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

Na mostmár rohadtul elegem van abból, hogy állandóan rajtunk, cigányokon élitek ki a demográfiai hisztirohamaitokat! Miért kell állandó jelleggel mindig másra hárítani a felelősséget? Ez valami magyar specialitás? Orbán Sorosra, az ellenzék Orbánra, a magyarok a cigányokra... Nektek minden problémához kell egy ellenségkép, "kedves" magyar testvérek? Nem tudtok élni ellenségkép nélkül? Vállaljátok már egyszer az életben a felelősséget könyörgöm!

Elmondom én nektek, mi itt a baj! Nézzétek meg a történelmet! Régen nem számított, hogy magyar vagy cigány, ha szegény ember volt, sok gyermeke volt. Amikor elindult a gyulyáskommunizmus, sok embernek megnőtt a jólét, máris kevesebb gyermek született. Meg persze több lett az alkoholisták meg az öngyilkosok száma, több lett válás, satöbbi. Itt demográfiailag nem cigány és magyar a két a két pólus, hanem szegény és tehetős. A tehetős embernek azért nincsen több gyermeke, mert minél gazdagabb, annál önzőbb. Nem kell félnie attól, hogy ha 1 helyett 3 gyermek lesz, akkor azokat hogyan fogja eltartani, mert van mit a tejbe aprítani. Mégsincs több gyermek, mert minél több pénze van valakinek, annál több kell, és annál jobban félti a vagyonát. A gyermek amíg felnő, nem hozza a pénzt, csak viszi. Na ezért nincs a többségi társadalomban több gyermek.

2021. aug. 25. 12:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!