Veszprém 1. választókerületben melyik politikusnak van nagyobb esélye a fidesz ellen?
Csonka Balázs
vagy Mesterházy Attila
Mesterházy jóval ismertebb és tapasztaltabb politikus, ellenben mszpsként sok jobbosnak nem jön be.
Csonka Balázs ügyvéd a nulláról indul politikusként, tiszta lappal, ami az előnye az a hátránya
Minden eros fideszes valaszto keruletben lehetoleg fuggetlen vagy jobboldali jeloltnek lesz a legnagyobb eselye.
Csomo normalis fideszesnek is elege van a kormanybol csak nem akarnak Gyurcsanyokat mszpseket parlamentbe juttatni.
A fidesz egy bunszervezet amitol meg kell szabaditani az orszagot, nem a jobb oldallal vagy konzervativokkal van baj hanem a bunozokkel. Egy optimalis parlamentben liberalisok jobb es baloldaliak mind az orszag erdekeiert dolgoznak kompormisszumokkal h jobb bal es liberalis allampolgarok is kepviselve legyenek lehetoleg minnel kevesebb emeber erdeke seruljon, legyen figelembe veve.
Az elovalasztas taktikai szavazas ha ezt nem sikerul belatni maradnak a bunozok. Mesterhazyval kapcsolatban meg erdemes megnezni a partizanos Bige Laszloval keszult interjut, tobb koze van a fideszhez mint gondolnad, de ez sok mszpsre igaz...
A Partizánnak lelkes támogatója voltam a kezdetekben, ott voltam az első adásokon, részt vettem az interaktív adásokban is, de teljesen elvesztették a hitelüket, amikor azt kezdték hangoztatni hogy Hunvaldot indítják az önkormányzati választáson. Amit az elmúlt időszakban kezdtek el csinálni, a fideszesekkel való bornírt bájcseverészést, az már kifejezetten szánalmas.
A kérdés az, hogy ha bukik a fidesz, milyen irány jön utána. Sok fideszen kívüli jobboldali még a fidesznél is veszélyesebb és még a fidesznél is durvább szabad piaci fundamentalizmust akarnak tolni. Ezekhez képest még egy nagyon lagymatag, nem túl progresszív Mesterházy is jobb.
Aki egyutt vadaszgat fideszesekkel meg milliardosokkal az nekem nem nem tul progressziv de nem is baloldali.
Partizan meg szerintem belatta, h semmire se mennek az extrem baloldali cuccok nyomatasaval, en se ertek egyet mindennel amit a Gulyas Marton mondjuk kepvisel, de ettol meg eleg nivos es jo musora van, hasznosabb mint barmi ami mostanaval magyar politikaval foglalkozik.
Már ha tényleg vadászgat fideszesekkel és milliárdosokkal, és nem csak kamu, mint Hunvald indítása az önkormányzati választáson. A Partizán meg sosem volt extrém baloldali, sztenderd baloldali volt a kezdetekben. Egy extrém baloldali közösségből minimum kikergetnének egy olyan társadalomra veszélyes szabadpiaci fundamentalistát, mint a momentumos Szarvas Koppány Bendegúz. Egy extrém baloldali közösségbe egy ilyen be se merné tenni a lábát. Ő meg még szót is kapott a műsorban.
De még ehhez képest is jócskán ellaposodott a műsor. Az meg ne másokkal szemben vádaskodjon fideszes kollaborációval, aki Fürjes Balázsokkal vígan elbájcseverészik. Vagy változtassa meg a műsor nevét.
Veszpremi vagyok:
Laktam már Szombathelyen, Székesfehérváron, Tatabányán és Esztergomban. Veszpremi születésű vagyok.
Veszprem a legfideszesebb város ezek közül. De tényleg. Veszprémben konkrétan fideszes szórakozóhely is van (narancspont)
Kérdésedre megválaszolva: Esélytelenek, de Mesterházy Attila talán nagyobb eséllyel rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!