Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha fogy a népesség Magyarorszá...

Ha fogy a népesség Magyarországon, az hosszú távon azt jelenti, hogy olcsóbb lesz a kaja és a lakhatás?

Figyelt kérdés

2021. aug. 23. 21:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Bizony. Kell majd megint egy vasorrú függöny (Nagy-Bandó után szabadon).

Ja, de végül is már megvan a járvány címén az ország elhagyásának tilalma...

2021. aug. 23. 21:59
 12/19 anonim ***** válasza:

a szent-lőrinci lakótelepen 25 milliónál kezdődnek a panelek

egy ronda szovjettípusú lakótelep

na csak úgy mondom, hogy nagykanizsán 30 millió forintért ezt kapod :

[link]

nem értem miféle salgótarjáni cigánytelepről beszélnek itt egyesek, miközben a drogos hajléktalanokkal zsúfolt ecseri úti 120 ezer forintos panelalbérletükből, vagy ugyanennyiből fizetett lakáshitelükből köpködnek vidékre

ha valaki ragaszkodik a koszos nagyvároshoz, az menjen miskolcra lakni, ott ugyanúgy megtalálja mindazt amiben az ecseri úton beleszeretett, csak harmadáron

2021. aug. 23. 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:

ma 22:11

A cigánytelepes írással kapcsolatban is nagyon igazad van, nekem is ez jutott eszembe, amikor elolvastam.

2021. aug. 23. 22:14
 14/19 anonim ***** válasza:

Még vissza is idézem:

"nem értem miféle salgótarjáni cigánytelepről beszélnek itt egyesek, miközben a drogos hajléktalanokkal zsúfolt ecseri úti 120 ezer forintos panelalbérletükből, vagy ugyanennyiből fizetett lakáshitelükből köpködnek vidékre

ha valaki ragaszkodik a koszos nagyvároshoz, az menjen miskolcra lakni, ott ugyanúgy megtalálja mindazt amiben az ecseri úton beleszeretett, csak harmadáron"

Én keleti vidéki vagyok (Közép-Tisza-vidék), minden szava igaz, nemcsak a belterjes pestiekre, hanem a vidékről fölkerültekre is egyaránt.

2021. aug. 23. 22:16
 15/19 anonim ***** válasza:
13 és 14 voltam (és persze 15)
2021. aug. 23. 22:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Akkor lesznek olcsóbbak a lakásárak, ha nem lesz rá kereslet vagy sok lesz a kényszereladás.

Mindkettőre meg van az esély a jelenlegi helyzetben. Mivel már az árak Nyugati színvonalon vannak és nagy a kivándorlási kedv, ezért sok ismerősöm már Nyugaton szeretne inkább ingatlant venni, mert ott legalább jó az élet is. Az ingatlant meg nem lehet mozgatni ugye.

A kényszereladásoknak szintén minden esélye megvan mivel másfél millió hiteles nem tudja miből fizetni a hitelt és a moratóriumot valamikor fel kell oldani.

Én is úgy vagyok vele, hogy most Magyarországon ingatlant venni pénzkidobás. Inkább akkor már tényleg Nyugaton, ahol mindig lesz értéke, ahol sosem viszi le valami válság az ingatlanárakat.

2021. aug. 23. 22:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Mint láthatod,bárminek az árát fel lehet nyomni mesterségesen,állami támogatásokkal.

Ha csökken is a népesség,mindent elkövetnek majd,hogy ne legyenek olcsón elérhetőek a dolgok,hiszen akkor nincs adósrabszolga.

2021. aug. 23. 22:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Az árakat sok tényező befolyásolja.

Ha kizárólag a népesség tényezőt változtatjuk, akkor azt mondanám, hogy az élelem stagnál, az ingatlanárak csökkennek.

De! A mezőgazdaság és feldolgozóipar gépesítése, automatizálása egyre olcsóbbá teszi a termelést, ezzel szemben a klímaváltozás hatásait is enyhíteni kell - amelyik erősebb, arra mozdul az ár.

2021. aug. 25. 15:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Jóságos Isten?! :((
2021. aug. 25. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!