Akkor nem lesz lezárás?....
Figyelt kérdés
Most egy interjúban idézték Orbán Viktort az ATV-én. Azt mondta, hogy a "lezárások és a maszk nem volt sikeres". Ezzel egyet értek. A Fauci e-mailekből tudjuk, hogy semmi hatása sem volt a járványra, viszont torokkaparást, melegágyat okoz a covidnak és a használt levegőt szívod vissza. Ezt a mondatot az ÁTV úgy értelmezte, hogy akkor most nem lesznek lezárások. Valóban?
Nem hallottam az Orbán interjút, csak olvastam róla az origon, de ott úgy adták elő, hogy ezért hozzon magával az oltásra még egy embert mindenki, mert a vakcinának van áttörő hatása. Én így értettem
Akkor most ez azt vetíti elő, hogy nem lesznek lezárások, de mindenki kap még szurit? Talán egyet talán még kettőt vagy egy harmadik félét, ha kell ki tudja?!
2021. aug. 23. 18:07
11/12 anonim válasza:
Nem lesz akkor a kormánynak segíteni kellene a munkanélkülieken arra meg nincs pénz.Magyarország a legszegényeb az eu-ban Bulgária után.Nem bírná ki a gazdaság senkit nem érdekelnek a halotak mindenki pénzből él.
12/12 anonim válasza:
Jó kérdés. Igazából szerintem nem lesz. Remélem. Azért elég szépen halad az oltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!