Akkor nem lesz lezárás?....
Most egy interjúban idézték Orbán Viktort az ATV-én. Azt mondta, hogy a "lezárások és a maszk nem volt sikeres". Ezzel egyet értek. A Fauci e-mailekből tudjuk, hogy semmi hatása sem volt a járványra, viszont torokkaparást, melegágyat okoz a covidnak és a használt levegőt szívod vissza. Ezt a mondatot az ÁTV úgy értelmezte, hogy akkor most nem lesznek lezárások. Valóban?
Nem hallottam az Orbán interjút, csak olvastam róla az origon, de ott úgy adták elő, hogy ezért hozzon magával az oltásra még egy embert mindenki, mert a vakcinának van áttörő hatása. Én így értettem
Akkor most ez azt vetíti elő, hogy nem lesznek lezárások, de mindenki kap még szurit? Talán egyet talán még kettőt vagy egy harmadik félét, ha kell ki tudja?!
Felmérték h nagyobb népszerűség vesztéshez vezet a maszkhordás meg a lezárás mint a halottak száma.
Ez az erkölcsi nívója az országnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!