Az LMBTQ-nak vannak valós, komolyan vehett támogatói? Vagy csak üzlet és múló trend az egész?
Azt figyeltem meg hogy akik a leghangosabban képviselik őket főleg neten, azok mind 15-25 közötti fiatalok. 30 felé gyakorlatilag az embernek már családja van, nem ér rá lázadni, kivéve, ha érintett. Pride-on a fiatalság a nagytöbbség, közülük is túlnyomórészt tini lányokat látni. Ők ebben egyrészt egy jó bulit látnak, másrészt kimennek, mert van egy kedves meleg barátjuk, akit sajnálnak és kb. ennyit értenek meg az egészből.
Magyarul ha az embernek már saját élete és munkája van nem annyira fontos számára ez az egész kivéve ha politikus. Még akkor sem lázad sokszor, ha maga is meleg, vagy ha igen, nem az utcán még szivárványos profilképpel teszi. Vagy csak simán látja, hogy itthon nincs miért lázadni.
20: "Belinkelsz egy blogon megjelent cikket, ami egy tanulmányt említ amit a saját szerzői (a cikk alapján) külső hatásra újra értékeltek és módosítottak. Igazán hiteles."
Nem tudom mi köze ennek ahhoz, hogy ez egy LMBTQ fotóversenyen lett győztes. De folytasd csak a források hiteltelenítését, úgysem lesz neked jó, amíg azt nem hallod, hogy neked van igazad.
"Az intézeteket és börtönöket emlegeted, ahol egynemű környezet van, és nagyon gyakran nem éppen belegyezéses szexuális kapcsolatok vannak. A börtönben többnyire kényszerből mennek bele a "homoszexuális kapcsolatba" nem önszántukból. Ha már linkelős kedvedben vagy, linkelj erről statisztikát vagy valamilyen kutatást ha már hivatkozol rá."
A homoszexualitás két okból van jelen börtönökben: egyrészt, mert nincsen punci. Láthatod, hogy a heterók is homokosokká lesznek. Másrészt, a hatalomgyakorlásnak eszköze a szexuális dominancia, ez társadalmi pszichológia, olvass utána. De az intézetekről nem írtál, ahonnan szintén nagy számban kerülnek ki melegek, vajon miért, mert fiúkra és lányokra vannak osztva a csoportok. Nem pedig azért, mert az intézetis gyerekek a véletlen folytán pont nagyobbrészt melegek.
"Az általad linkelt [link] oldalon egy gyermeket ábrázoló képet nem találtam, pedig elég sok "GAY..." cimkét végig klikkeltem az oldalon."
Nem elég az az egy, ami megnyerte a pályázatot? Nem elég, hogy pont az az egy nyert, amin gyerek van, körbevéve fétises melegekkel?
"Senki nem mondta hogy felmenti a fotópályázat győztesét, pusztán azt mondtam hogy kiragadsz egy darab képet a szélsőségből és azzal dobálózol. Ott a példám: a mihazánkos, szélsőjobbos karlendítő bagázs a pridon, kereszténynek vallja magát -> Mi mentesíti őket ez alól? Egy keresztény csoport, szervezet vagy épp a (magát kereszténynek valló) kormány sem határolódott el tőlük."
Te amúgy valami szellemi visszamaradott vagy? Mi az, hogy én kiragadtam azt az egy képet? ŐK RAGADTÁK KI, 13.000 másik kép közül és VÁLASZTOTTÁK MEG GYÖZTESNEK. Nehogy már én legyek az, aki félreért valamit, amikor ott volt másik 12.999 kép, ami között egész biztosan volt nem teljesen felvállalható, normális értékrendű emberek számára is elfogadható alkotás. De ők mégis ezt a pederaszta képet választották ki... bőszerkós, fétises férfiak körbeállnak egy kislányt... Nagyon nehéz ezt megmagyrázni Niki, de új látom, te azért próbálkozol.
"Én is beszélhetnék ilyenekről: Alapjogokért központ, Magyarság kutató intézet,CÖF mind a kormány által létrehozott és támogatott szervezet ami szokott "közvélemény kutatásokat" folytatni."
Mondok én is rögtön kettőt: Amnesty International, Háttér társaság. Az ő "kutatásaikra" szoktak hivatkozni mint tudmány a balliberális lapok, 444, Telex.
"Az általad linkelt videón, láthatóak felnőttek valószínű a gyerekek szülei akik oda vitték őket, tehát nem a szülő háta mögött kaptak ilyen tartalmat. Ha ezt kifogásolod akkor a szülőnél kellene verned az asztalt."
Ha valóban így van (nincs így, mert vannak kötelező érzékenyítő programok, ahol már számon kérik a szülőt, hogy miért nem vitte el a gyereket, talán mert náci), akkor nem tudom mi a gond a pedofiltörvány azon részével, hogy csak 18 év alattiaknak mutassunk szexuális tartalmat. Hiszen úgysem megy oda az LMBTQ, akkor miért is ne tiltsák?
"4 éveseken nem végeznek nemváltoztató beavatkozásokat nemi diszfória miatt, pubertásblokkolót (nyugaton) is csak 16 felett kaphatnak."
Itt már röhögnöm kell... és hormonkezelés rendben van egy 16 éves gyereknél? És egy 4 évesnél az, hogy már élhet ellenkező neműként, és a szülőnek KÖTELEZŐ olyan neműnek nevelni? 4 évest nem operálnak át még(!), de ez nem elég, hogy úgy kezelik, mint aki 4 évesen ilyenről dönteni tud? Normális vagy?
Forrást mutass, vagy csak a hazug propagandát tudod ismételni? (még hogy nincs táborod)
Számtalan forrást mutattam, de még azt is kimagyaráztad, amit konkrétan a szemeddel látsz, videó van róla. Mi a francnak linkeljek bármit, ha a csillagokat lehazudod az égről?
#kérdező
Az első két bekezdésedre a #21-es válaszodból
A #17-es hozzászólásodban, pontosan 16:11-kor, te linkeltél egy blogon megjelent cikket egy tanulmányokról, melyet a cikk szerint maguk a szerzők módosítottak a kritikák hatására. Ez mint "hiteles forrást" akartad beállítani. Erre reagáltam.
Nem lesznek homokossá, ahogy írtad a kényszer, a te szavaiddal élve "nincsen punci" és a dominancia kinyilvánítása viszi rá őket. Vagy erről van statisztika, hogy a sitt után is csak azonos neműekkel szexelnek mert meleggé váltak? Vagy csak megint dobálózol a véleményeddel? Vagy tapasztalatból írod? Az intézetek kapcsán, mi alapján állítod ezt? Erről nem küldtél semmilyen forrást. Vagy személyes tapasztalat?
"Nem elég az az egy, ami megnyerte a pályázatot?"
Mint írtam EGY darab képpel dobálózol a szélsőségről. Igen egy darab képet ragadt ki néhány ember és te ez miatt általánosítasz. Hány ember választotta? Kik választották? Kik azok az "ŐK"? Ezekre válaszolj. Csak találtál egy cikket ami ezt megemlíti és mantraként hangoztatod anélkül hogy bármit is tudnál a kép keletkezéséről. Szerinted minden meleg és transz helyesli hogy fétis cuccban pózolnak egy gyerek mellett? Akkor nagyon el vagy tévedve.
"Mondok én is rögtön kettőt:"
Na ezzel mit bizonyítasz, azt hogy mind két oldalon vannak szervezetek amik közvélemény kutatásokat végeznek? Csakhogy az egyik oldalt a kormány támogatja a másikat meg a civilek. Azért ez nagy különbség, vajon melyik kutatás kap nagyobb média hangsúlyt/figyelmet, a kormány pénzelte oldal vagy amit a civilek (tagok, támogatók) pénzelnek?
"nincs így, mert vannak kötelező érzékenyítő programok"
Linkelj már egy rendes forrást, mert ezzel csak megint a propagandát ismétled, forrás nélkül, pl egy beszkennelt tanmenet vagy beleegyező nyilatkozat egy ilyen foglalkozás kapcsán egy nyugati iskolából megtenné. Ja hogy nincs.
"hogy csak 18 év alattiaknak mutassunk szexuális tartalmat"
A szexuális tartalmat eddig is korlátozták törvényekkel, a mostani törvény kifejezetten a homoszexualitást és transzneműséget korlátozza szigorúbban. És pont te említetted, a "pedofil törvény"-be ágyazták ezeket bele, szándékosan egybemosva a pedofilokat a melegekkel, transzokkal.
"és hormonkezelés rendben van egy 16 éves gyereknél?"
Nem hormonkezelés hanem pubertás blokkoló, a kettő nem ugyan az a pubertásblokkoló felfüggeszti a testi nemi érést, nincs maradandó hatása, elhagyása után ugyanúgy végbe megy minden folyamat, csak időt ad a gyereknek hogy átgondolja a saját dolgait, jobban megismerje magát.
"Számtalan forrást mutattam"
Nem mutattál forrást, linkeltél EGY darab twitter fotót, EGY darab youtube linket, egy linket egy fénykép gyűjtő oldalról ami nem az állításodat igazolja, és egy linket egy blogbejegyzésről ami egy igencsak kétes hitelességű tanulmányt próbál kivesézni. Ez nem forrás, ez propaganda.
A "Vannak." hozzászólást minek kapcsán írtad? Kontextus nélkül nehéz beazonosítani. (nem tudom hogy te az a 4pipás felhasználó vagy akivel eddig beszélgettem, vagy egy másik szintén 4pipás)
Niki
Kedves Niki #3 vagyok és #4-re reagálok.
Én úgy érzem a kommentedből, hogy te nagyon elkötelezett baloldali/liberális vagy. Ez valahol azt igazolja számomra, hogy a téged ért sérelmekből sikeresen kovácsolt egy kurzus politikai hasznot saját magának. Szerintem elvakult az, aki nem látja, hogy a baloldali politikai erők soha nem is akarták, hogy titeket elfogadjanak, ők abban érdekeltek, hogy nektek is legyen ellenségképetek (ha úgy tetszik, pont olyan ellenségkép, mint Soros, csak nálatok a jobberek ezek), és higgyétek azt, hogy mindenki (legalábbis a fél világ) ellenetek van, és az ebből fakadó frusztrációtokat felhasználják.
A jobboldaliak nagyobbik része nem homofób és nem azért nem érzi magájénak a szivárványzászlót meg a "család az család" szlogent, mert utálja a szexuális kisebbségeket, hanem az ezek mögött lévő politikai kampányok keltik az ellenérzéseket. Mintha egy DK-s zászlóra szivárványt festenél, és mindenki látná a szivárvány mögött lévő "szándékot", te mégis azzal vádolnád őket, hogy ők nem a DK-t utálják, hanem homofóbok.
Emiatt érzem én leginkább az undort. Van egy jelkép, amit a magatokénak éreztek és ezt a jelképet úgy sajátítja ki a baloldal, mint hogy a Fidesz sajátította ki a nemzet fogalmát. És ahogy nem lehet már "nemzetinek" lenni anélkül, hogy Orbán végnyílásának közelébe találd magadat, ugyanúgy van ez az LMBT-séggel is.
Orbán nem szent és ez nem egy vagy-vagy kérdés, hogy most akkor ki a jó és ki a rossz, nincs válasz arra, hogy kire kell szavazni, kinek kell kampányolni, ki képviseli az LMBT-t igazából. Az egyik átver, a másik gyaláz.
24: ezzel teljesen egyetértek.
Niki a legutóbbi válaszában már semmi mást nem csinál csak maszatol, relativizál, tagadja a valóságot, azt, amit a szemével lát. Egyértelmű összefüggéseket magyaráz félre. Egyébként ezt nem csak nála, hanem amit te is írsz, a kőlibsiknél, baloldaliaknál látom: mindegy, hogy már az utolsó bástya is ledőlt az érveiket illetően, ők akkor is kitartanak és védik a védhetetlent. Velük tényleg nem lehet vitázni, alkalmatlanok rá. Ezt a fajta fanatizmust azért a jobboldalon még nem látom.
Talán azért van ez, mert belül érzik, hogy teljességgel védhetetlen dolgokat védenek. Jó példa erre az is, amikor arról van szó, hogy menjen-e az óvodába a transzvesztita gyerekeket "érzékenyíteni". Első körben rendesen tagadják, hogy ilyen lenne. Amikor mutatok videókat, akkor a következő "érv", hogy de ez külföldön van, meg pl. nem is iskolában, hanem könyvtárban - ez ugye jelentős különbség. Aztán amikor rákérdezek, hogy de ha lenne ilyen, akkor helyeselné-e, akkor nem hajlandó a kérdésre egyenes választ adni, mert nagyon jól tudja, hogy akkor lelepleződne, hogy miféle ember ő.
Nem vagyok se elkötelezett bal vagy jobb oldali. Én most az épp aktuális helyzethez alkalmazkodom.
Jelenleg két nagy politikai tömb van Magyarországon, akik a következő ciklusban hatalomra kerülhetnek: 1, kormánypártok + Mihazánk 2, a "baloldal"
1,
Tisztában vagyok vele hogy a jobboldaliak többsége nem homofób és nem gyűlölködő de, az általuk hatalmon tartott kormány viszont az és már nem csak kampányszlogenekkel, sajtócikkekkel próbál ellenünk hergelni, így növelni/megtartani a szavazóbázisát.
Hanem ténylegesen törvényekkel lehetetleníti el az életem (és még sokakét) ilyen a 33-as paragrafus, a mostani vitás törvény ami egybemossa a szexuális kisebbségeket a legaljasabb bűnözőkkel. Jogoktól foszt meg (igen, a 33-as előtt jogom volt lecserélni az irataimat, ezt először korlátozta, felfüggesztette, tavaly teljesen el is törölte) Ami már most okozott nekem nem kis kellemetlenségeket pl. postán okirat hamisítással vádoltak meg, buszon bérletellenőrzéskor csak az igazolványomból kiderült hogy transz vagyok és ez miatt nyilvánosan megaláztak, dohányboltban az életkor ellenőrzése miatt "buktatott le" az igazolványom. Mindez csak az miatt, mert az okmányon férfi név szerepel de a rajta lévő fotó és a külső megjelenésem egyre inkább mást mutat de ezt nem cserélhetem le. Képzeld el a szitut egy állás interjún. A kormány törvényileg tett láthatóvá, miközben folyamatosan ellenem hergeli a lakosságot és most a láthatóságom akarja majdhogynem kriminalizálni.
A következő húzása mi lesz: törvényben tiltja meg hogy az utcára lépjek, mert azzal nyilvánosan megjelenítem a "születési nem szerinti önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását" vagy már maga a létezésem törvénybe ütközik majd? Esetleg még jobban megnehezíti vagy akár ellehetetleníti a transz eü (hormonok, műtétek, vizsgálatok stb.) ellátáshoz való hozzáférést (ami már most is nehézkes és csak magán eü-n keresztül elérhető)?
Ezeket a kormánynak köszönhetem, amit a többségeben nem homofób jobboldaliak választottak meg, így közvetve ők okozták ezt nekem.
2,
Ott van a "baloldal" tisztában vagyok vele hogy elsősorban csak kampánycélok miatt "támogat" minket, mivel a mostani kormány leghangosabb kampánypropagandája a meleg és transz ellenesség, ők az ellenkezőjével kampányolnak. Ha a mostani kormány nem használna minket gyűlöletkampányra lehet hogy kormányváltás után a baloldal nem is foglalkozna velünk. Ugyan ez a helyzet a szivárványos multikkal, ezzel a kampánnyal növelik az eladásaikat mint te is írtad Coca-Cola, wolksvagen de még az ikeát is ide lehet írni (ha a homofóbia és rasszizmus lenne a nyerő, azzal kampányolnának).
De a korábbi baloldali kormányok nem hoztak az életemet ellehetetlenítő törvényeket. Minimálisan de még elő is mozdították a jogegyenlőséget (bejegyzett élettársi kapcsolat intézménye). Kormány váltás után, a kampányígéretekhez híven, talán vissza állítják azokat a jogaimat amitől a mostani kormány megfosztott és talán közelebb is visz minket a jogegyenlőséghez.
Ezek alapján, szerinted ki mellé kellene állnom? Maga az LMBTQ+ emberek közössége önmagában nem képvisel elegendő politikai erőt, valaki mellé oda kell állni ha javulást szeretnénk a helyzetünkön. Mivel valahova muszáj állni, az mellé fogok aki nem teszi épp aktívan tönkre az életem.
Az ellenség(kép)et nem a baloldal "teremtette", a kormány maga lépett fel ellenségesen, és tette az általad is mondott többségében nem homofób jobboldaliakat ellenségképpé sok LMBTQ+ ember számára az említett törvényekkel.
Ha fidesz és a jobb oldal mozdítaná előre pozitív irányba a jelenlegi helyzetet akkor mellé állnék be, de nem így van.
Én nem a jobboldaliakat látom ellenségnek, hanem az általuk hatalmon tartott kormányt, ez nagy különbség.
#Kérdező
Nem, itt aki maszatol az te vagy. Dobálózol a véleményeddel, de mikor forrást, bizonyítékot kérek (pl. statisztikát) nem mutatsz semmit pl. az intézetisek és elítéltek kapcsán.
Ugyan azt csinálod amit a kormány, fogsz egy darab szélsőséget és azt felnagyítva általánosítod egy teljes társadalmi csoportra.
"Amikor mutatok videókat" igen mutatsz két-három szélsőséget, folyamatosan ugyan azt a 2-3 extrém szélsőséget bemutató videót és azok remixeit linkelgetitek és próbáljátok általános érvényűnek beállítani. Én is tudnék linkelni neked képeket olyan gyerekekről akiket a szülei kivittek neonáci tüntetésre, vagy épp kiskorú fiúkról akiket bevittek egy sztriptízbárba, vagy épp ott vannak a gyerek szépségversenyek, 4-5 éves résztvevői, olyan mennyiségű sminkkel kikenve amit egy transzvesztita is megirigyelne (ebből még tévéműsorok is készültek) és hangoztathatnám hogy a minden hetero szülő így bánik a gyerekével. És ezek valós élethelyzeteket mutatnak be. Erre te belinkelsz egy twitter képet amin egy beállított jelenet van (egy fotó pályázatra készült) általános, minden LMBTQ+ emberre vonatkozó tényként tálalva.
Te emlegeted az érvek ledöntését? a #14-es kommentedben bemásoltál valahonnan egy idézet szöveget (forrás nélkül azt is) majd miután pusztán a szöveg alapján megcáfoltam hogy az semmiben nem támasztja alá a véleményed, az intézetiseket és az elítélteket hoztad fel (szintén forrás nélkül) ami szintén csak a te véleményed nem egy érv.
A fanatizmusnak te vagy az élő példája, fanatikusan tolod a propagandát amit a szádba adtak.
" Aztán amikor rákérdezek, hogy de ha lenne ilyen, akkor helyeselné-e, akkor nem hajlandó a kérdésre egyenes választ adni"
Olvasd vissza légyszíves az írásaid, hol kérdezted meg a véleményemet? Sehol!
Azt sem tudod, hogy pár órával korábban te magad mit írtál le (és még csak vissza sem olvasod). Ebből is látszik hogy te nem a véleményemre vagy kíváncsi, nem vitázni akarsz csak gyűlöletet keltesz és tolod a propagandát.
Ha tényleg érdekelt volna, hogy mit gondolok az érzékenyítésről akkor végig olvastad volna a #6-os hozzászóló és a köztem zajló párbeszédet, abban elég jól ki van fejtve hogy, mi az álláspontom. Mellesleg vele értelmesen lehet beszélgetni (veled ellentétben)
A #20 hozzászólásomban leírtam: " Az oktatás az egyetlen olyan hely/környezet ahol ellenőrzött formában találkozhat ezekkel (és nem csak az LMBTQ+-al hanem mindennel)... ...Senki nem mondta hogy mindezt ellenőrizetlenül kellene a gyerekek "arcába tolni"" Az általatok linkelt videók nem oktatási intézményben készültek és nem ellenőrzött formában zajlottak.
Ja hogy ez kimaradt neked? Vajon miért? Csak nem azért, mert nem téged igazol.
Ha már az írásaim alapján akarsz belém kötni, azt akkor a tényleges írásaim alapján tedd. A #16-os kommentemben már írtam: Érvelésből 1-es.
Szerintem, amúgy mi már összefutottunk itt gyk-n és akkor is csak a propaganda maszlagodat tudtad nyomatni. Mivel te a névtelenség mögé bújsz nem tudom hogy pontosan melyik kérdésnél találkoztam veled.
Üdv
Niki
Bocs elgépeltem egy számot a #20-as válaszomban.
A kérdezőnek szánt mondandóm alatt találod a neked írt választ.
Üdv
Niki
Csak nem bírom ki, hogy ne pofátlankodjak bele ebbe az egyoldalú diskurzusba, de muszáj...
"Velük tényleg nem lehet vitázni, alkalmatlanok rá. Ezt a fajta fanatizmust azért a jobboldalon még nem látom."
Én viszont pont, hogy a jobboldalon látom a fanatizmust... Pont, hogy amikor minden lehetséges érvet és indokot felsorolt az ember, sokszor ezt tudományos cikkekkel alátámasztva, idézetekkel akkor jönnek a tipikus megsértődés és mártírszerep felvállalása, hogy "akkor én biztos egy homofób náci vagyok, ugye???" meg véletlen kihagyunk a válaszunkból 1-1 fontos részletet. Arról nem is beszélve, hogy amit "mi" küldünk az csak hókuszpókusz, de a mandiner egy név nélkül írd cikke (vagy egy nevenincs blogportálon megjelent "hír") az máris tudományos kőbe vésett igazság.
A híres képről szóló kérdések 90%-nál szerepel az idézet amit ide is be fogok másolni (nem a saját megfogalmazásom), és a bemásolt szövegre 0% ban érkezett eddig érdemi ellen-érv/vélemény. Helyette néma csend uralkodik és pár óra múlva sunyi módon megjelenik egy újabb kérdés a témát feszegetve.
Megjegyzem ha már a pedofília ide van keverve, a pedofíliának nyoma sincs a képen. Homoszexuális férfiak és kislány van a képen. Logikus és értelmes "józan paraszti ésszel" következtethető, hogy egy homoszexuális férfi a férfiakhoz vonzódik, a homoszexuális pedofil pedig a kisfiúkhoz. De ezen a képen kislány van... matematikailag nem áll össze a kép!!!
Idézett válasz másik kérdések alól:
"A kép alapvetően arról szólt, hogy egy nő beengedte azt a rakás csávót a pride előtt átöltözni. A kép azt akarja megénekelni, hogy mennyire megfér ez a két kontraszt egymás mellett.
Ami miatt ez a kép Magyarországon nettó provokációnak minősülne az az, hogy a bőrszerkós férfi egy szexuális perverzió szimbóluma, amit még úgymond még van pofájuk egy gyerekkel egy képre rakni, és ha ez nem lenne elég, még díjat is nyer vele. A pofátlanság netovábbja.
Csakhogy arrafelé nem áll az a narratíva, hogy a meleg csávó perverz és bántja a gyerekeket. Ha ezt a pontot kihúzod a kontextusból a kép nem jelent mást, csak jól megférő két végletet. Ott áll egy csomó pride-os felvonuló, meg egy anyuka a kislányával a hinták között, senki nem árt senkinek és mindenki mosolyog."
Kiegészítésként:
"átfogalmazom. Természetesen van egy csomó előítélet a melegekkel szemben, ezért nyert díjat a kép. Viszont azokban a körökben, ahol a díjat adták, nem él ez az előítélet.
Ha valaki számára a homoszexualitás deviáns aberráció, akkor számára a kép vérlázító. Ha viszont valaki számára a homoszexualitásban nincs semmi különös, akkor a képen nincs több néhány fecskegatyás férfinál. A bőrgatyához a perverziót mi társítjuk, a kislány számára valószínűleg az egész nem rejt több aberrációt, mint egy átlagos augusztusi fecskagatyás bográcsozás egy tiszazugi strandon a Körös mellett.
"Ha itt nema rról van szó, hogy fogadtassuk el a pedofil perverziót, akkor mi a mondanivalója a képnek?"
A képen nem látható pedofília, pontosan az ellentéte látható. Egy csomó meleg csávó kisgatyában elvan a kislány jelenlétében és marhára nem zavarják egymást, szinte tudomást sem vesznek egymásról.
A szándékos provokációt rá tudom húzni a képre, mert szándékosan egy képre tett két "dolgot", amik sok ember számára tabuk egy kontextusban, de a pedofíliát ne keverjük ide. Pont azzal van itt a baj, hogy sokak számára a meleg és a pedofil egy kutya, pedig inkább vár meg a lekvár esete.
Talán pont azért nyert, mert ennyire beüt a kép kétértelműsége, és határfeszegetése."
Nem gond, ez nem pofátlankodás. Ez egy nyílt "fórum" amihez bárki csatlakozhat. Max annyi az íratlan, nem kötelező elvárás, hogy a témához kapcsolódjon a bejegyzés.
Amúgy köszi, hogy beírtad a kép keletkezésének a körülményeit, hátterét. Párszor már találkoztam ezzel a képpel amint, a kérdezőéhez hasonló szándékkal próbáltak felhasználni. Az twitter posztban elérhető az eredeti link is, ahol le van írva (hollandul) amit te is írtál.
"Pont azzal van itt a baj, hogy sokak számára a meleg és a pedofil egy kutya, pedig inkább vár meg a lekvár esete."
Erről még az is eszembe jutott, amikor a homoszexualitás és transzneműség elleni uszítás van napirenden, szinte kivétel nélkül csak a meleg férfiakat és a transznemű nőket támadják, emlegetik. Az egyetlen közös pont a két csoportban a férfi nemi szerv (a meleg férfiaknak van, a transz nőknek meg lehet hogy van). Azért igen csak érdekes, hogy a homo- és transzfób társaság ennyire rá van fixálódva a péniszre.
Üdv
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!