Fideszhívők! Mit szóltok hozzá hogy 10 év alatt az élemzőnyből lecsúsztunk Bulgária szintjére?
Figyelt kérdés
2010 még Ausztria után a második legjobb kelet Európai ország voltunk most meg már Románia is lehagyot minket. Már csak Bulgáriát előzzük. Erre jó az Orbánotok?
2021. aug. 22. 17:52
11/32 anonim válasza:
Az imguros képmegosztón lévő számozott térképen utolsó előttiek vagyunk 😨🤯😱.
12/32 anonim válasza:
Mért hazucc libsi elsők vagyunk európa minket irigyel. Gyurcsány jobb volt??
13/32 anonim válasza:
Austia 😂
Igényes (és nyilván valós) térkép.
14/32 anonim válasza:
Na szép, és még a kormány hamisítja az adatokat, mikor itt az ellenzékiel meg egy gagyi kamutérképpel jönnek...
16/32 anonim válasza:
Kérdező! Mit szólsz hogy nem jött bw az olcsó próbálkozásod?
17/32 anonim válasza:
Azt hittem a Sorosozásnál nincs lejjebb. Tévedtem, már kamu térképekkel próbálkoznak.
18/32 A kérdező kommentje:
Ilyenkor hol vannak az ellenzéki kommentelők? A fideszes bérkommentelőktől már ide sem férnek? :DDDD
2021. aug. 22. 18:10
19/32 anonim válasza:
Itt vagyok, 17-es személyében. Nem foglak megvédeni, de is úgy hazudsz, hazudnál mint a Fidesz. Erre aztán tényleg nem érdemes leváltani a mostani kormányt.
20/32 anonim válasza:
#13: Lehet, hogy autistát akart írni (saját magára utalva), de még azt sem sikerült helyesen leírni. (Amúgy Ausztria hogy kerülhetett rá, Ukrajna pedig hogy maradhatott le egy kelet-európai térképről)? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!