Örültök annak, hogy nem Bulgáriában laktok?
"Magyarország jobban teljesít: nálunk a legalacsonyabb a minimálbér - de nyugalom, csak Bulgária után"
Forrás: [link]
A kérdés igazságtalan, mert a magyar helyzet igenis kedvező, például a multiknak és egyes fideszes oligarcháknak, meg Orbán Viktor családjának!
Ők milyen válaszlehetőségek közül választhatnak, ha idetévednek?
Be kellene iktatni legalább ezt a három lehetőséget:
1. Mint rabszolgatartónak, nekem tetszik a rendszer, én vagyok Orbán Ráhel / Méhszaros Lőrinc / más fideszes oligarcha.
2. Multinacionális vállalat Magyarországi helytartója vagyok, támogatnám a még kisebb minimálbért és még 300 óra fizetetlen túlórát!
3. Fizetnek a véleményemért, fideszes pártkatona vagyok. Minden tökéletes!
Mikor hogy...
Nyáron pl. tök jó lenne a tengerpart.
2-es!
Köszönöm, hogy kiegészítetted az opciókat! :)
Mindegy amíg itt is meg ott is irígy, aljas, bunkó képmutató majmok laknak, akiknek a legérzékenyebb pontjuk, hogy a jövedelmükről / munkakörükről, társadalmi hasznukról őszintén beszéljenek vagy egymásét elismerjék, netán meg is becsüljék!
Ebben az országban, és ott is, az embereknek a saját életüknél is drágább mások megbecsülése / elismerése.
Megteszik amit "MUSZÁJ", de attól semmivel sem többet!
TISZTELET A KIVÉTELEKNEK (ha vannak).
"Minimálbérre van bejeltve még azok is, akik 300 ezret vagy félmilliót keresnek."
Erről (IS) beszélek a "7" es válaszomban.
Erre már régen sávos rendszer kellett volna, bár a 27% áfa mindenre megoldás statistikailag, csak arra nem, hogy nem oda kerül ahová kellene!
7-es, több tiszteletet a bolgároknak! Lehet, hogy ideig-óráig még alulmúlják a magyar minimálbért, de csak idő kérdése, hogy ők is lehagyjanak!
Ráadásul Bulgária még mindig egy jogállam (hozzánk viszonyítva)!
Egyetlen EU-tagállam sem érdemli meg, hogy egy lapra helyezd orbánisztánnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!