Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig szítják még a kár...

Meddig szítják még a kár örömöt a nyugattal szemben ezek a politikusok nem esik le az embereknek hogy nem az alapján kéne meg ítélni őket amit gumiszobába való politikusok csinálnak?

Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 17:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
#5: Magyarország az EU tagja. Elsöprő többséggel szavaztuk meg a belépést és a Fidesz szavazók túlnyomó többsége (köztük én is) ma is elkötelezett híve az uniónak. Ez tény. Nincs értelme tovább nyalni az uniónak, hisz' benne vagyunk, teljes jogú tagállamként. Viszont míg a baloldal a teljes behódolás híve, addig a Fidesz szkeptikus és nem hagyja, hogy Brüsszel ránk erőltesse az akaratát (pl. az általuk már lefölözött migránsok használhatatlan maradékait ránk sózni, vagy épp az agresszív LMBTQ-propagandát beengedni az óvodákba, iskolákba). A V4-ek együttműködése (és az olaszokkal, szlovénekkel ápolt jó viszony) pedig példaértékű. Ez így már egy erős szövetség a teljesen megbolondult és önfeladó "Nyugattal" szemben. Én nem akarok olyan állapotokat itt, Kelet-Közép Európában, mint amilyenek pl. Franciaországban vannak (rendkívüli állapot, terrorveszély, papok és tanárok lefejezése, a Charlie Hebdo újságíróinak lemészárlása, felgyújtott autók százai szilveszterkor, elafrikanizálódó focicsapatok, stb.
2021. aug. 22. 18:07
 12/17 anonim ***** válasza:

#8!

Akinek nehézséget okoz az vesszők használata, annak könnyebb kihagyni azokat. Mint ahogy az igék és igekötők helyes használata is nehézséget okoz neked.

Neked passzív magyar-tudásod van. :)

2021. aug. 22. 20:46
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem vagyok el ragadtatva attól amik a nyugaton mennek mostanában de nem a seggét kell ki nyalni hanem meg csinálni olyanra amilyen volt hogy példás legyen! Magyarország simán Ausztria lehetne és bizony ezért van is okunk az elégtelenségre az uniós átlag felén élünk az ország legjobb időszakába! Nem beszélve az emberek lelki szellemi egyéni fejlettségéről! Nem csak a morál miatt hanem mert legjobb szándékukkal is csak ártanak és kukák!

Egyébként Kínával hogy állnak vérzik már a segge? 12év nyalás 10millió sinopharm meg fudan egyetem után talán még fej is nőt a szájába!

Nekünk a nyugat az olyan természetes dolog kérdés nem volt hogy mást akarunk e! Amit vadidegen ráksejtnek érzünk az épp hogy a Fidesz!

Az egészség ügyet meg jól el baszták! A tömeg pszihózist ne itt csinálják mennyenek Kínába!

A rendőrség erőfitogtató provokatív emberi jogokat lábbal tipró hatalommal visszaélő stílusán nem hajlandóak fékezni egyébként? Vagy az nem célja a Fidesznek?

Majd Márki-Zay intézi a sorsukat!

2021. aug. 24. 20:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem látok semmi kárörömet.

Van nyugat és van kelet.

Mások az érdekeink, ennyi.

2021. aug. 24. 23:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Vannak Skandinávok is!
2021. aug. 25. 11:46
 16/17 A kérdező kommentje:

"Mások az érdekeink, ennyi."

Az eddig is világos volt az egészség ügy szétlopásából hogy ti lehessetek a kakasok a szemétdombotokon!

2021. aug. 25. 12:14
 17/17 A kérdező kommentje:

Akinek nehézséget okoz az vesszők használata, annak könnyebb kihagyni azokat. Mint ahogy az igék és igekötők helyes használata is nehézséget okoz neked.

Neked passzív magyar-tudásod van. :)

Jah nehézséget okoz mert lusta vagyok ki tenni de le tudom tagolni a mondatokat nyugodj meg! :D Sok helyen hasznos még az aktív magyar tudás? Vagy csak a Fideszben?

2021. aug. 25. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!