Meddig szítják még a kár örömöt a nyugattal szemben ezek a politikusok nem esik le az embereknek hogy nem az alapján kéne meg ítélni őket amit gumiszobába való politikusok csinálnak?
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 17:47
1/17 anonim válasza:
Normalis DEMOKRATIKUS ember a nyugattal szimpatizal es nem keleti elnyomo orszagokkal.
Regen a Fidesz is Orosz es Putyinellenes volt most meg csak a nyugatot szidjak.
2/17 anonim válasza:
Hiányoztál a suliból, amikor a vesszőt tanították? :)
3/17 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy az első 8 osztályt kihagyta.
A többibe meg nem vették fel.
5/17 anonim válasza:
Le lettem pontozva mert azt irtam hogy nem kelettel a diktaturakkal kell szimpatizalni egy normalis embernek hanem a nyugattal???
Ezzel mi rosszat irtam hogy ne diktaturak fele menjunk?
6/17 anonim válasza:
7/17 anonim válasza:
6os.
Pontosan igy igaz. A szavazok meg eszre sem veszik. Xdd
8/17 A kérdező kommentje:
Azoknak semmi közük a nyugathoz még az emberi fajhoz sem! A vesszők ki hagyása amúgy kényelmesebb! Elolvasni nem lesz nehezebb kivéve akinek a szellemi képességeit meg haladja! :P
2021. aug. 22. 17:57
9/17 A kérdező kommentje:
Maga a politikus nem része az emberi fajnak ezt észre vehettük volna már!
2021. aug. 22. 17:59
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!