Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok Fideszes miert hiszi azt...

Sok Fideszes miert hiszi azt hogy kb mindenki Balatonon meg Horvatba van?

Figyelt kérdés

Beszelgetek veluk es nem tudjak elkepzelni hogy van aki ezt nem teheti meg, tulzassal.

Mindenki jol el?

2021. aug. 22. 15:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Ostobaságokat beszélsz
2021. aug. 22. 15:53
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Túl jól hatott a kormánypropaganda.

De az ellenzéknél sem jobb a helyzet, azok szerint még kb mindenki otthon nyomorog.

2021. aug. 22. 15:54
 3/15 A kérdező kommentje:

2es.

Menmyire igaz. A Fidesz az sugallja hogy szinte mindenki remekul el teli van penzzel, az ellenzek meg hogy nincs penz semmire.

Igazsag ketto kozott kb de talan inkabb utobbi.

2021. aug. 22. 15:56
 4/15 anonim ***** válasza:
49%

Tuti van olyan is aki nem teheti ezt meg de közben meg ha megnézed akkor nekem a 8 osztályos munkatársam is Balcsin nyaralt, tavaly meg Olaszban voltak, mert Horvátországban szerinte kinézik a magyarokat.

Szóval azért elég sok embernek van lehetősége menni, lényegesen többnek mint 10-15 éve volt.

2021. aug. 22. 15:56
 5/15 anonim ***** válasza:
36%

Aki dolgozik az el tud menni nyaralni a Balatonra, nagyjából ez az állítás.

Az ellenzék azon vergődik, hogy mélyszegénység van és üres a Balaton, miközben teltház van..

2021. aug. 22. 15:57
 6/15 A kérdező kommentje:

4es. Korrekt valasz, koszi.

Sok embernek de nem mindenkinek.

2021. aug. 22. 15:57
 7/15 A kérdező kommentje:

5os.

Szerintem meg nem mindenki tud eljutni aki dolgozik mert akkor 5-7 millio ember menne.

A valaszt koszonom.

2021. aug. 22. 15:59
 8/15 A kérdező kommentje:

Tegnap irtam hogy gondolni kell azokra is akik szegenyek erre a Fideszes visszairta hogy az emberek a Balatonon vagy kulfoldon vannak.

Kicsit lenezonek es arrogansnak ereztem.

2021. aug. 22. 16:00
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy egy tipikus sztereotípiát mondjak ahol elvileg esély nem lenne nyaralásra az ellenzéki propaganda szerint.

Húgom tanár a férje pedig gyárban dolgozik, idén 2x is voltak nyaralni egyszer Balaton egyszer meg Görögországban. Nem élnek luxusban, de eltudnak menni nyaralni simán miközben éhezniük se kell. Pedig állítólag a tanárok éheznek és parizerre se futja nem hogy nyaralásra.

Ki mire költ? Ott van a korai nyugdíjazott rendőrismerősöm aki sír folyamatosan és szídja a kormányt miközben 45 évesen már csak az adónkból él, persze mellette lent van a kocsmában kb. minden nap és napi 1 doboz cigit elszív, de nincs pénz.

2021. aug. 22. 16:00
 10/15 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg nem mindenki tud eljutni aki dolgozik mert akkor 5-7 millio ember menne."

Egyrészt hogy tudna mindenki, ha már így is folyton teltház van? Elméletileg hiába tehetek meg valamit ha a gyakorlatban nem adottak a feltételek hozzá.

Másrészt meg eleve nem mindenki vágyik a Balatonra, attól még, hogy megtehetné.

2021. aug. 22. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!