Rogán Antal propagandahuszárnak 2018-ban, hogy jött ki az, hogy a Balatonon már nettó 1 milliót is meg lehet keresni egy vendéglátósnak?
3-4 hír webportált is lefizetett Rogán, hogy jelenítsék meg a cikket, köztük pl. a Portfolio-t, HVG-t is. Azzal a főcímmel, hogy a Balatonon már a nettó 1 millió forintot keresnek blabla.
Aztán elolvastam a cikket és az apróbb betűs részekben benne volt, hogy ezek a környéken már a nettó 1200 forintos órabérek sem ritkák...
Hmm, akkor elgondolkodtam, lássuk csak. Akkor kb. ~900 órát kell dolgoznod egy hónapban hogy megkeresd az 1 millát. De egy hónapban csak 720 óra van és még nem is aludtál és nem is ettél, szartál, mert az is idő néha.
Rogánnak hogyan jött ki ez az összeg ilyen órabérből? Ő is matematikus, hogy ezt így kiszámolta?
Nem olvastam a cikket csak abból amit te leírsz elegendő értelmezni:
"Balatonon már nettó 1 milliót is meg lehet keresni egy vendéglátósnak"
Értem.
"ezek a környéken már a nettó 1200 forintos órabérek sem ritkák"
Tehát nem mindenki annyit keres. Lehet hogy vannak 3-5 ezres órabérek is. Na most ezzel számolgasd csak ki!
Itt bruttó 1 millió forintot egy egész idényre, 3 hónapra értenek. Olvasd el a részleteket sügér.
Havi bérről beszélt Rogán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!