Tényleg igaz az, hogy a kormány jövőre már saját (kínai alapú) vakcinát akar gyártani, és nem hoz be Pfizert?
Látható, hogy a diplomával intelligenciát nem osztanak.
Itt az ellentmondás.
Egyik azt mondja, Magyarországon van majdnem a legtöbb haláleset világszerte népesség arányosan, de a másik szerint kamujárvány volt.
Mi az, hogy vágóhídra megy aki beoltatja magát? Mert egy ismerősöd 2 nappal oltás után meghalt? Százezer meg nem.
azt mondja pesten vannak az értelmiségiek xd ez jó
mégis megválasztották a Kari Gerit, aki a cipőfűzőjét nem tudja bekötni egyedül,
ezt a pesti vagyok és értelmiségi diplomázott ember vagyok dumát hanyagoljuk, mert nagyon szánalmas
22-ben nem lesz kormányváltás, ahoz, hogy a Fidesz menjen, kellene neki egy ellenfél, de az nincsen, csak pár bohóc, akik azt hiszik mennek majd valamire
mindenki maga döntse el, hogy felveszi e az oltást vagy sem, de ne hisztizzen senki amiatt, hogy kirúgják a melóhelyről, mert nincsen beoltva, szerintem ez így a jó, aki ennyire sem képes az ne dolgozzon társaságban
az, hogy kínai vakcinákat akarnak itthon gyártani az engem hidegen hagy, gyártsanak, mi bajom származik belőle
#15:
"Az antitestek mennyiségéből nem lehet következtetést levonni, hogy mennyire vagy védett, mert van sejtszintű immunizació, ami nehezebben kimutatható."
Ezt úgy tudom, már elég régen megcáfolták. Elég nagy korreláció van a kettő közt tudtommal.
"...Ha jövőre az ellenzék nyer s remélem nyer akkor mindenkinek kötelezővé teszik az oltást..."
Ezzel tutti nyernek... Ha nem elég jön még a 40% SZJA, vagyonadó,.... koncepció.
"mindenki maga döntse el, hogy felveszi e az oltást vagy sem, de ne hisztizzen senki amiatt, hogy kirúgják a melóhelyről, mert nincsen beoltva, szerintem ez így a jó, aki ennyire sem képes az ne dolgozzon társaságban"
Legalábbis ne egy olyan társaságban, ahol még mindig többségben vannak azok a hülyék, akik még mindig benyalják ezt az egész cirkuszt. Ellentmondások tömkelege az, ami ránkzúdul most már lassan másfél éve és még mindig van, aki elhiszi, hogy az oltás mindentől (fertőzéstől és fertőződéstől is) megvéd. Számtalanszor ki lett hangsúlyozva, hogy a vakcina legfeljebb abban segít, hogy ha megbetegedik az ember, akkor enyhébb tünetekkel átvészeli és nem lesznek súlyos szövődményei, ennyi. Járvány minden évben volt és minden évben lesz, ha oltod magad, ha nem és sajnos mindig volt, akit elvitt és lesz is, akit elvisz. Aki veszélyeztetett, vagy fél a súlyos szövődményektől, nyugodtan oltassa magát, nem beszélem le róla. Engem viszont a "védett" ember hagyjon békén, vagy ha nincs jobb dolga, mint a másikkal kötözködni, akkor elgondolkodnék azon, hogy ki is nem való társaságba.
Kedves solarGyula, pont ezt mondom, hogy így is megbetegednek az emberek. Ebből a szempontból pedig totál hülyítés, ami megy.
Mondanám, hogy legyünk türelemmel és meglátjuk, hogy az eddig hiper-szuper effektívnek bepromózott pfizer és társai mennyire bizonyosulnak hatékonynak az elkövetkező fél évben. Elvégre most, hogy majd jön - az eddig minden évben szokványos nyár utáni - járványidőszak, lehetne okosabbnak lenni. Az egyetlen probléma, hogy már a delta/lambda v1-2-vel riogatják az embert, úgyhogy a tutit senki nem fogja megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!