Tényleg igaz az, hogy a kormány jövőre már saját (kínai alapú) vakcinát akar gyártani, és nem hoz be Pfizert?
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 05:41
21/43 anonim válasza:
20-as olvass már utána!Az ellenzék mondta s igen nagyon helyesen hogy az Orbán-kormány után minél hamarabb rendbe kell rakni az országot..S ott nincs helye lezárásnak..Mindenki be lesz oltva vagy elhúzhat máshova..Ausztriában kötelező lesz .Olaszországban szept.1.-től 12-18 között kötelező lesz.
22/43 anonim válasza:
Nálunk a munkahelyen aug.31-ig kaptak a kollégák határidőt hogy beoltsák magukat..Akinek nem lesz papírja repül..Ez a normális..Nem dolgozom felelőtlen f.szfejelkel..Párom egy multinál dolgozik többezer ember..Akik be vannak oltva szept.1-től bent dolgoznak..Akik nem azok okt.31-ig otthon maradhatnak..Utána megszünik a HO és jön a közös megeggyezés..Szerencsére itt pesten a többség felelős s be van oltva..
23/43 anonim válasza:
és hanem akkor elvisznek a szépen drótkeritéses eü táborba? vagy egyböl irány a fema tábor ,krematóriuma? nemlesz itt gyurcsány kormány nyugi. a hugyost nem választják meg ujra . ja hogy országosan kötelezövé tudják tenni szükségállapot szükséges ahhoz terrorfenyegetetség kell hogy a katonaságot bevessék statáriumi szinten. ahogy én tudom a kecskebasz.ó tálibok vagy al kaida nem dobál minket virusos bombákkal. csak dodzsemeznek meg gyurnak az elnöki palotában .
24/43 anonim válasza:
Én Győrben dolgozok,nálunk már kirúgták azokat akik nem voltak beoltva..Pontosabban közös megegyezést kaptak..0 végkielégítéssel..Azt mondta a főnök hogy veszélyeztetik az üzem működését s csak a jóindulata miatt nem vágta ki őket azonnal...
25/43 anonim válasza:
Nem. Szatmári szilva pálinkát fognak az ampullákba tölteni.
26/43 anonim válasza:
és mi ellen vagytok beoltva ott pestországban az észszerü gondolkodás ellen? vagy a felelösség teljes gondolkodás ellen? mert a hülyeség ellen biztos nem. ülsz a cipösdobozban nézitek az m1 hiradót és nap nap után mossák az agyatokat. öként mész a vágóhidra csak még nem tudod. friss levegöt akkor szivsz mikor kinyitod a hütödet, de attól nem tisztul ki az agyad.elveszett már ez az ország teljesen .
27/43 anonim válasza:
Kedves 26-os,vidéken nem tanítottak meg helyesen írni?;-)Az ilyen emberek után ég az én pofám..S te képzeled magad magyarnak..Helyesen írni sem tudsz..Nem mindenben értek egyet az előzőekkel de az tény hogy Pesten felül vannak reprezentálva a diplomás értelmiségiek..Nemhiába termeli Budapest az ország GDP-nek 70%-át..Vidéken 2 disznó az minden csak nem termelés..S diploma sem kell hozzá..
28/43 anonim válasza:
#22!#24! Ti tudjátok, mit jelent az a KÖZÖS megegyezés? A munkavállaló beleegyezése nélkül nem létezik!
29/43 anonim válasza:
Képzeld gépészmérnök diplomám de nem jelentem ki magamról hogy értelmiségi vagyok ez olyan fellengzös duma. Nem is abban dolgozom vállalkozásom van .csak azért ütök mellé mert fekszem és nem látom rendesen a gombokat a laptopon .tényleg ez a legnagyobb bajod ,hogy mellé ütök ? nézzél már szét vidéken egy kicsit jobban. Ha Sz. Ferenc cimborám nem ülne fel reggel hatkor a traktorra lehet felkopna az állad ott Pesten idövel . na látod itt ezt lehet megtanulni kis barátom hogy becsüld meg a munkás embert. 70 százalék ne nevettess ennek az országnak 10 éve nincs Gdpje az uniós pénzek tartják életben .de ha legközelebb kenyeret veszel gondolj arra lehet Feri aratta a gabonát itt vidéken ? :D
30/43 anonim válasza:
Elte mérnökinfos vagyok..Nem valami vidéki szar..Az ország GDP-e 49.000 milliárd Huf..Az eu támogatás évi 1800 milliárd huf..l.fasz..Jövőre nyer az ellenzék végre s kötelező lesz az oltás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!