Nem használják ki. Saját döntéséből csinálja másképp nem keresne sehogy millió+ forintot havonta. Amiről te beszélsz az csak filmekben létezik, meg max olyan mélykeresztény helyeken ahol a lányokat súlyosabban büntetik mint a futtatóikat így nem fordulhatnak a hatóságokhoz. Amúgy inkabb beszéld meg ezt a kedves férjeddel első kézből beszámol neked arról hogy hogy is megy ez :)
2021. aug. 22. 09:36
22/27 anonim válasza:
Mióta perverzió megkívánni egy nőt, és dugni vele?
Ha ellenőrzött körülmények között zajlik a prostitúció még kevesebb az esély rá, hogy erőszakoskodnak vele, és emiatt traumatizálva lesznek.
2021. aug. 22. 09:38
23/27 anonim válasza:
Ja, hogy akkor valami ilyen nógrádi katkó fiú vagy, akibe sikerült beleverni, hogy a szex az egyenlő a perverzitással.
2021. aug. 22. 09:55
24/27 Magyarország jobban teljesít válasza:
Úgy bírom, amikor megmagyarázzák a feministák, hogy a nőnek semmi más lehetősége nincsen és persze a pasi hibája ez is, mint minden. Sok oka lehet, hogy egy nő prostinak megy, ez igaz. Viszont nem csak és kizárólag elhízott aberrált kamionosok túrós farkát kell leápolniuk. Mondhatnak nemet ők is. Ha benyit egy elhízott pali a nő mondhat nemet. Ja kell neki a pénz mi? Akkor megint a pasi lesz a hibás és ő uralkodik a szegény nőn ugye? Ráadásul kapnak óránként vagy 20-30 ezret. Persze ez eléggé emberfüggő. Jómagam mentem már fizetős lányokhoz. Nem a külsőm volt a probléma, ami miatt így vesztettem el. Eléggé antiszoc srác voltam, sok mentális bajom volt így elmentem többször is és szerintem fogok is még. A külsőmre igényes vagyok, pasiként többet törődök a testemmel, mint egy átlag nő. Azért el ne higgyétek, hogy csak perverz ronda bunkó pasik járnak oda. Mondhat nemet a látogató és a fogadó is! Ja és én olyannal is találkoztam, hogy a csaj arra se volt hajlandó, amit (elvileg) bevállal. Szóval nekem pár dolog eléggé csalódás volt. De ne legyen már mindenért a gonosz szexista bunkó pasi a hibás. Ráadásul szerinted ezek a lányok mit tettek le az asztalra? Mérnök diplomával a hátuk mögött vágtak ebbe bele? Akkor meg? Miből élnének meg, ha nem ebből? Majd te szépen kisegíted őket?
2021. aug. 22. 22:22
25/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok feminista, és nő sem.
2021. szept. 1. 00:20
26/27 anonim válasza:
Gyakorlatilag nem lehet betiltani, mert mindkét oldalon nagy az igény.
A nőknek kell a pénz. Ha betiltod attól lesz nekik?
A férfiaknak a legnagyobb vágyuk a szex. Ha betiltod attól elmúlik?
A prostitúció egyidős a civilizációval. Ezért hívják a legősibb mesterségnek.
2021. okt. 28. 08:20
27/27 anonim válasza:
... vagyis betiltani lehet, csak megszüntetni nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!