Támogatnátok, hogy a fiatalok napközbeni borzalmas viselkedése miatt ilyen megtorlás legyen?
Milyen dolog összemosni egy nemzeti ünnepet a saját társadalmi normáktól eltérő vagy egyező szexualitásod kimutatásával?
Büntetésképpen korrekt lenne, ha Orbán bejelenteni, jövőre ilyenkor a 35 éves aluliaknak munkanap lesz. Az állam nem fizeti meg a munkanapjukat, vagy dolgoznak vagy fizetetlen szabadság.
Valamint a szülőknek akik rosszul nevelték a gyerekeiket, büntetésképp nem lesz tűzijáték (a kutya védelemre is hivatkozva), az arra szánt pénzeket az LMBTQ ellenes politikusok kapják magánvagyonba.
Támogatnád ezt a fajta nemzet büntetést?
"Milyen dolog összemosni egy nemzeti ünnepet a saját társadalmi normáktól eltérő vagy egyező szexualitásod kimutatásával?"
Itt ugye az Augusztus 20 Pride-vonaglásról beszélsz?
Én itthon ültem, nehogy mér büntetve legyek bármi miatt, csak azért mert 28 vagyok.
Telibe szarom a politikát, aug 20at, a tüzijátékot is.
Mégis mit ártottak neked a fiatalok?
És a fiatalokat muszáj emiatt ekézned...nem vall nagy észre.
Teli már a padlás iróniával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!