Ha a haladó liberálisok elfogadóak akkor mért nem fogadják el hogy megemlékezünk Magyarország születéséről?
Elfogadjak, ha valaki nem igy tesz az max szoban liberalis.
Az h ezt most jelenleg h tette a fidesz, az meg pont h a hagyomanytisztelo jobboldaliaknak kene legjobban felhaborito legyen.
Lattad a felvonulast? Szekunder szegyenerzetem van tole. Pedig a magyar nephagyomanyok szerintem ugy szepek ahogy vannak es meg is kene orizni. Itt meg szent Istvan es az allamalapitas unnepen aluminim turult meg samanokat vonultatnak fel, felmeztelen ezust angyalok vagy nem tudom mi akart lenni ez.
Ugy erzem magam mint ha valami utopiaba csoppentem volna, amit 18ota lemuvel a kormany az szurrealis, pedig elotte is fulba nyomtak a kretent.
A liberalizmus nem elfogadó ideológia, legalábbis nem jobban, mint a többi.
A liberálisok éppen úgy nem tűrik az ellenkező véleményeket, kritikákat, mint a jobboldaliak, csak magukat valamiféle felsőbbrendű, magasztos embernek tartják és tagadják ezt.
A nemzet maga, pedig a liberalizmus ellensége.
Én meg kint voltam egy fél napot és jól éreztem magamat, és ahogy elnéztem, több 100 ezer ember is, a tömeg és az árak az egyedüli negatívum. Most volt a sok jó program között valami, ami gáz volt. Ti meg csak erről tudtok beszélni, csak fikázni tudtok és ócsárolni mindent, azt, hogy ez mellett vagy 100 másik jó dolog volt, az hidegen hagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!