Mire fel ez a hatalmas rongyrázás augusztus 20-án? Semmit nincs itt ünnepelni.
Figyelt kérdés
Milliardokat szorunk el tuzijatekra, undorito, rozsaszinu turulmadarakat vontatnak egyiptomi rabszolgak a belvarosban, Szent Istvan megszegyenito "aranyszobrot" tolnak vegig az Andrassyn?
Tenyleg ez hianyzott nekünk? Mikozben elen jarunk a Covid halottak lakossagaranyos listajan, az uzemanyag ara az egekben, a forint sosem volt meg ilyen gyenge, az elelmiszerarak elszalltak. Nem ertem mire fel ez a tobbnapos penzszoras.
2021. aug. 20. 15:03
21/26 anonim válasza:
Aki akar menjen, nem értem miért fáj ez annak aki nem akar amúgy se menni.
22/26 anonim válasza:
Nagyon fontos megemlékezni Magyarországnak a születésnapjáról mert ez csak megerősíti a nemzetet. Annak a népnek amely elfeletkezik a múltjáról széthúz, annak nincs jövője. Senki ne hallgasson az olyan idióta liberálfasiszta panelprolikra akik ócsárolják a megemlékezést hogy ezzel is megosszák a nemzetet. Mindenből is politikát csináltok ezt jobb lenne abbahagyni.
23/26 A kérdező kommentje:
Koszi a velemenyed utolso, de a Fidesznek mar sikerült megosztania a nemzetet. 😉
2021. aug. 20. 17:02
24/26 anonim válasza:
Nekem van mit ünnepelni, az más kérdés, hogy ezt színvonalasan kéne...
Amúgy nem érzem annyira nagyobbnak ezt, mint szokott.
25/26 anonim válasza:
Pedig nagyob mert oltás nélkül mehetsz ki az utcára estte után mert az urak meg engedték.Hiettetlen hogy, itt tartunk remélem jönn már az atom az emberek méltatlanok az életre.
26/26 anonim válasza:
25, én az előző évek aug. 20-ára gondoltam, ami 10-15-20 éve volt, mikor még azt sem tudtuk, és el se tudtuk képzelni, hogy mi az, hogy oltási kártya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!