Mire fel ez a hatalmas rongyrázás augusztus 20-án? Semmit nincs itt ünnepelni.
Milliardokat szorunk el tuzijatekra, undorito, rozsaszinu turulmadarakat vontatnak egyiptomi rabszolgak a belvarosban, Szent Istvan megszegyenito "aranyszobrot" tolnak vegig az Andrassyn?
Tenyleg ez hianyzott nekünk? Mikozben elen jarunk a Covid halottak lakossagaranyos listajan, az uzemanyag ara az egekben, a forint sosem volt meg ilyen gyenge, az elelmiszerarak elszalltak. Nem ertem mire fel ez a tobbnapos penzszoras.
Te is kapsz tortát szülinapodon.
Meg kell ünnepelni a haza születésnapját 💖
A kozmukasok, munkanelkuliek, minimal beresek, minimal nyugdijasok nyomorognak pl. De az atlag ember is megerzi az inflaciot, (az inflacio a szegenyek adoja) lakhatas nagyon megdragult. Az orszag 75%a az europai szegenysegei kuszob alatt el. Persze vannak nagyon gazdagok is, Orban csaladja ugy hallom nem igen nyomorog.
De borsodi, nogradi falukba ajanlom nezz el kicsit ha nagyon szeretnel nyomort latni.
" akkor bújj be a spájzba a parizered mellé haver. Én maradok pozitív. "
Ha nem vetted volna észre,nem bexariság miatt írtam,hanem a fentebb kommentelőnek a optimizmusát kellet kicsit visszafogni ezen témában...
Mennyire lehet elkeseredve egy olyan ember, akinek az a kérdeznivalója, hogy miért visznek körbe egy szobrot az Andrássyn, ha egyszer sok a COVID-halott Magyarországon... :D
Kérdező, te miért ünnepled meg a családi ünnepeket, miért mosolyogsz, miért nevetsz, miért nem sírsz, és miért nem szórsz hamut a fejedre? Hiszen sok a COVID-halott, az üzemanyag ára az egekben, a forint sosem volt még ilyen gyenge, az élelmiszerárak elszálltak. Nosza, mindenki sírjon és ordítson, öltözzünk zsákruhába. Jaa, és pusztuljanak a rózsaszín turulmadarak, meg az arany Pityu-szobrok az egyiptomi Fidesz-bérenc rabszolgákkal együtt! Éljen az internacionálé! Fény!!4!!négy!!
Felhaborodottsag amit ereznek az ellenzekiek, es akik latjak mi folyik osszessegeben az orszagban, szerintem az h most ezt kritizaljak az egy kivetulese (jogtalan vagy legalabb is tulzo) a haragjuknak. Nyilvan nem ezen a par milliardon mulik az orszag jovoje. Csak sokaknak rossz latni, h nemzeti ertekek moge bujva es sok nemzeti erzelmu de politikat gazdasagot nem erto embert megvezetve lopjak szet az orszagot es epitik ki a part allamot.
Azt latjak h magyarorszag jovojet adjak el pont a legalsagosabb modon magukat nemzetinek keresztenykent beallitva.
Na minket ez haborit fel, nem a Brusszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!