Támogatnátok egy ilyen pártot (többi lent)?
Célkitűzések:
- Kilépés az EU-ból, de a Schengeni övezetben bent marad Magyarország.
- A Kínával való kereskedelmi kapcsolatok beszüntetése.
- Tüzijáték betiltása.
- Cigaretta betiltása.
- Tetoválás betiltása.
- Szabadkereskedelmi megállapodás az USA-val.
- Minden gyilkosnak életfogytiglani börtönbüntetés.
- Könnyen felbontható házasság, csak egy bírósági látogatás, és már el is váltak egymástól a házastársak.
- A Duna vízének megtisztítása a szeméttől.
- Kilépés az EU-ból, de a Schengeni övezetben bent marad Magyarország.- Nem értek egyet, ráadásul ilyet ostobaság ígérgetni, mert ez kétoldalú megállapodás. És ha az EU nem megy bele, hogy Schengenben maradjunk?
- A Kínával való kereskedelmi kapcsolatok beszüntetése. - korlátozás mindenképp.
- Tüzijáték betiltása. -nem. Korlátozás igen, hogy bárki lakóövezetben mondjuk hajnali 3-kor ne kezdhesse, de az állami, központi tűzijátékkal, pláne egy évben egyszer nekem nincs problémám.
- Cigaretta betiltása. - nem, és ezt úgy írom, hogy sohasem dohányoztam.
- Tetoválás betiltása. - nem, nevetséges is a felvetés.
- Szabadkereskedelmi megállapodás az USA-val. - ez mit tartalmazna egész pontosan?
- Minden gyilkosnak életfogytiglani börtönbüntetés. - mindenképp.
- Könnyen felbontható házasság, csak egy bírósági látogatás, és már el is váltak egymástól a házastársak. - semmiképp.
- A Duna vízének megtisztítása a szeméttől. - alap, de ennek nem is kéne politikai programban szerepelnie.
Summa summarum: Sok mindennel nem értek egyet, ráadásul ez nem program, annak baromi kevés. Rengeteg központi kérdésről szó sincs, így nyilván nem szavaznék ilyen pártra.
Én inkább csak részben értek eggyet
A cigis és a tetoválás részével nem értek eggyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!