Október 2. felében lesznek bevezetve majd a korlátozó intézkedések? A vadászati világkiállítás, vagy max. a békemenet után?
Szeptember 16?
Azt lehet olvasni, hogy a kórházparancsnok, parancsnokhelyettes szeptember 15-ig kimenőt kaptak.
Mást nem olvastam, de tájékoztatnál?
Én sem értem. 1 éve csináljátok folyamatosan ezt a hergelést. Miért nincs még minden lezárva - miért vannak lezárások. Miért nincs még minden feloldva - a kormány megöli az embereket a feloldással.
Kérdező, az elmúlt évben minden egyes alkalommal ELŐBB MEGVÁRTÁK hogy kiderüljön hogyan alakul a járvány és AZTÁN döntöttek arról hogy mit tesznek. Most sem lesz másképp. MAJD ha ősszel megnő a fertőzöttek száma és újra egyre többen lesznek betegek, kerülnek kórházba, majd AKKOR el fogják dönteni hogy mi legyen.
"Azt lehet olvasni, hogy a kórházparancsnok, parancsnokhelyettes szeptember 15-ig kimenőt kaptak."
Na látod. És ha megnézted volna a kovid ütemtervet, te is tudnád hogy 16 rá van ütemezve az invázió.
Majd akkor lesz lezárás, ha vége van a foci EB-nek!
Ja, már vége van egy ideje.
Akkor majd akkor lesz lezárás, ha vége lesz a bajnokságnak!
Ja, az ősszel szokott kezdődni a nyári szünet után.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!