Mert úgy elszálltak itthon az árak, hogy olcsóbb a külföld, mint a belföld.
2021. aug. 18. 07:27
4/23 anonim válasza:
Ez így nem igaz.sokam mennek belföldre hosszú hétvégére,wellnessezni stb.de aki megteheti az egyszer egy évben világot akar látni,el akar jutni a tengerre,más földrészre más kultúra közé stb.értelszerűem ezt a belföld nem adja meg.
2021. aug. 18. 07:28
5/23 anonim válasza:
Hogy mondjak saját példát, az idén nyáron négyszer repülünk el a tengerhez. A jegyek darabja volt 4000 forint/fő/irány. Ennyiből a balatonig jutsz el kocsival.
Odalenn egy éjszakára nagyon klassz helyen teljesen szuper apartman 5000 Ft/fő/éj. A kaja olcsó, a víz és az idő jó. Ráadásuél kevesebb is a köcsög.
Ugyan ilyen feltételek mellett ki az a hülye, aki a kormánypropaganda szerinti balatonnál nyaral????
2021. aug. 18. 07:29
6/23 anonim válasza:
Néztem az árakat... 60ezerért 1óceánjáró utat kapsz, igaz 3-4nap (amot én láttam elv 5 volt) napig és nem a legjobb osztályt. De kijön annyiból mint a balaton szállás. Plusz mindkettőnél még nem költöttél semmit eddig.
2021. aug. 18. 07:35
7/23 anonim válasza:
Mi a covid miatt tavasszal féltünk külföldre foglalni nyári utat, nehogy kint ragadjunk. De a többi külföldre menő embernek ilyenek játszódhattak le a fejében:
1. Nem drágább / nem annyival drágább a szállás és az éttermek
2. Balaton meg miegymás nagyon szép, de századszorra már lehet nem oda akar valaki menni
3. Mióta az országhatárig és az M7-es, illetve mióta elterjedtek a fapados repülők, nem kerül egy vagyonba külföldre kijutni
2021. aug. 18. 07:37
8/23 anonim válasza:
Dániában ugyanannyiért voltunk tengerparti szálláson, mint amennyibe Balatonfüreden került volna. A minőségi különbséget ugye nem kell ecsetelni?
2021. aug. 18. 07:39
9/23 anonim válasza:
Amíg olcsóbban kijön egy Görögországi nyaralás mint a hugyos szaros balaton, addig inkább görögbe megyek
2021. aug. 18. 08:19
10/23 anonim válasza:
Horvát tengerpart,helyi ókori látnivalók ~120.000 Ft/fő/7 nap szállással,finom helyi kajával,parasailing-gel,autópálya díjakkal együtt.
A Balatonon nem tudom mennyire jöttünk volna ki....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!