Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért a bankokat védi?...

Orbán miért a bankokat védi? Miért hagyja, hogy már lassan megduplázódjon a hitelük a moratóriumra kényszerülteknek?

Figyelt kérdés

Az, hogy pár milliót hozzá vert a bank már lenyeltük, de már lassan tényleg ott tartunk, hogy duplázódik az adósság.

Na mi van? Gyurcsányt volt képe szidni 2008-ban Orsósnak? Most miért nem védi a hiteleseket, ahogy ígérte? Miért nem?

2021. aug. 17. 20:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%
Szerinted az ATM ingyenes pénzfelvételnek is marhára örültek a bankok.
2021. aug. 17. 20:25
 12/28 anonim ***** válasza:
81%
Vagy a bankadónak.
2021. aug. 17. 20:25
 13/28 anonim ***** válasza:
23%
Ezt is jól csinálta a kormány.👍
2021. aug. 17. 20:27
 14/28 anonim ***** válasza:
25%
Klárika jövőre még jobb lesz.🎈🎈🎈
2021. aug. 17. 20:28
 15/28 anonim ***** válasza:
43%
Természetesen akinek Feri bankokkal kapcsolatos tevékenysége jobban tetszett, szavazhat jövőre Klárira.
2021. aug. 17. 20:31
 16/28 anonim ***** válasza:
94%

Igazabol en itt ellenzekikent meg kell vedjem Orbant alapvetoen a monatorium mindenkepp jo, az h sehol mashol nincs ilyen hosszu monatorium az foleg a valasztasok miatt van, ezt mas se csinalna maskepp.

De Orban es Matolcsy is felszolitotta a hiteleseket h akinek nem muszaj lepjen ki belole.

Most vagy az van h tenyleh annyira szarban vannak ennyien h nem tudnak kilepni, vagy az h annyira hulyek h nem ertik h igy dragabb lesz vissza fizetni.

2021. aug. 17. 20:38
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
ma 20:25 Azért egyet meg kéne jegyezni, mindig az utolsó láncszem fizet, vagy is az adós, pénzintézetet használó. Az csak szépen hangzó maszlag, hogy fizet a bank.
2021. aug. 17. 20:41
 18/28 anonim ***** válasza:
Mert mát minden bank, pénzügyi üzlet az ű kezükben van, így minden-minden hozzájuk kell befutni. Érdekes, amíg ez nem így volt, addig meg fújolt 1000-el rá.
2021. aug. 17. 21:07
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem hogy minek kell állandóan hiteleseket meg bróker károsultakat menteni. Senkinek nem tartottak fegyvert a fejéhez egyiknek sem amikor aláírta a szerződést.

Nekem is volt hitelem. Nekem is voltak álmaim amihez háromszor annyi hitel kellett volna. De csak annyit vettek fel amit biztonsággal tudtam fizetni akkor is amikor nem volt a legjobb a helyzet.

Miért kell állandóan azokat kihúzni a szarból akik 10-15 évre úgy adósodnak el, hogy nincs vészforgatókönyvük és a mohóság miatt a többszörösét veszik fel annak amit a fizetésük megengedne.

2021. aug. 17. 21:19
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
19#-el full egyetértek.
2021. aug. 17. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!