A negyedik hullám miatt várhatóak oylan erős korlátozások, mint amik eddig voltak?
Figyelt kérdés
Rendes bezárásra gondolok a vendéglátósok esetében, nem csak védettségi kártyára. Bár sok az oltott, a delta fertőzőbb mint az eddigi vuhani törzs, így még a mienkénél átoltottabb ország se adna nyájimmunitást.2021. aug. 17. 13:41
1/10 anonim válasza:
Szerintem lesznek korlátozások, de a védettségi kártyásoknak nem lesz túl sok.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem.
Max az oltatlanok számára, és sok mindent kártyához kötnek.
3/10 anonim válasza:
Előre nem lehet tudni,kérdés hogy az oltottak mennyire lesznek védettek az új mutáns ellen és hogy az oltatlanok között mekkora lesz a súlyos szövődmények száma.
4/10 anonim válasza:
A kormány valószínűleg igyekszik elkerülni mindenféle bezárást, de nem biztos hogy sikerülni fog neki.
5/10 anonim válasza:
Egy nátha miatt? Ne viccelj már!
6/10 anonim válasza:
Azért volt az olimpián is mindenki maszkban, néző sehol, mert nátha 😥
7/10 anonim válasza:
Jó lenne ha nem az őszt,telet,és a tavaszt csesznék el,,hanem inkább csak a nyarat !
Amúgy is ebben a melegben mindenki otthon punnyad a légkondi alatt.
9/10 anonim válasza:
Pont hogy Rusvai is azt nyilatkozta hogy az 1. vagy 2. hullámhoz hasonlóra számít, de a 3. hullámnál biztosan gyengébb lesz a 4.
Mivel én is így gondolom én hiszek neki.
10/10 anonim válasza:
Nem hiszem. Nem valószínű, csak újra védettségihez kötik majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!