Mitől jobb az élet, hogy a Fidesz van hatalmon ?
#20 "Értettem elsőre is te vadbarom, csak a teljes munkanélküliségi rátából nem jön ki, hogy mennyi a tartósan munkanélküliek száma."
Akkor ismételten leírom - te nehéz értelmű - hogy PONTOSAN EZT ÍRTAM LE NEKED A 19-ESBEN RÉSZLETESEN HOGYAN JÖN KI!
Ahogyan elsőre sem értetted meg hogy butaságot írtál le, másodikra sem voltál képes odafigyelni, harmadikra sem hiszem hogy felfogod.
A stílus amúgy maga az ember és aki a másikat vadbarmozza csak mert az illető kijavítja, az ne csodálkozzon ha mindenki látja mennyire nem tud vitázni.
Még mindig nem érted mi a különbség a munkanélküliség és a tartósan munkanélküliek száma között.
"Jah, szerecsére olyat, ami pontatlan az infláció miatt, de ezt te is tudod, ezért használtad.
Ezért hoztam én pontos adatokat."
Aha, szóval tényleg meg sem nézted amiket beraktam. Tudod kis nehézagyúkám, az általam belinkelt táblázatban ugyanazok a dollár értékek voltak benne, semmiféle inflációs eltérés nem volt közte, Szimplán - ahogy le is írtam - te dollárral példálóztál és nem lévén uniós tagország vagyunk, az euró adatokat tettem be.
Nagyon erőlködsz és ez igen szórakoztató. Mosdatni próbálod gyurcsányt, mikor ő saját magát nyilvánította vezetésre alkalmatlannak. Azzal jössz hogy 2006-ban a németek miatt volt nálunk visszaesés, miközben a körülöttünk levő országokban semmi ilyen nem volt, szárnyaltak, mi meg 2007-2008-ban is alig mozdultunk előre.
Az meg hogy hazudni próbálsz a devizahitelekkel kapcsolatban, már tényleg nevetséges. De ez a csúcs: "A deviza válság kiváltó oka nem 2006 utáni, hanem előtti, erről a fidesz tehet."
Aha. Szóval ne mutogassunk vissza a 2010 előtti kormányzásra amikor az államadósságról vagy a devizaválság hatásairól van szó, ellenben te megteheted hogy a még nem is létező devizahitelezés miatt az Orbán kormányt hibáztatod 4 évvel később.
Egyáltalán a törvényt 2002 januárjától léptették életbe, hogy lehet devizahitelt felvenni nálunk, mikor már tavasszal kormányváltás volt. Nem volt devizahitelezés számon tartható mértékben 2004-ig. Amikor már 2 éve kedvenceid voltak kormányon. Szóval ennél jobban ne csinálj hülyét magadból, mert ez már bőven elég!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!