Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ & a hetero többség...

Az LMBTQ & a hetero többség nem tolerálja egymást. Akkor miért akarjuk a többségre tukmálni a kisebbséget?

Figyelt kérdés

Sajnos a prideon jelenlevő hetero kisebbséget a video tanulsága szerint nem tolerálták az LMBTQ-sok ; ellopták a parókáját, meg akarta verni egy alak, testszégyenítették, kikuncogták, összesúgtak a hátuk mögött. Tették ezt úgy hogy kamera is volt nála. Mi lett volna ha nincs ott?

TANULSÁG: Nem tudják egymás elviselni a két csoport tagjai. Mindíg konfliktusokat generálnak többnyire az lmbtq-sok az utcán a hétköznapi életben is. Gyakran a közparkban élik nemi életüket, ha szólnak akkor ezt úgy veszik, hogy a mássguk az oka. Mindenhol provokálnak, csak konfliktusok gerjednek a társadalomban. Miközben egyik sem tolerálja a másikat. Miért nyomja ezt a liberális hatalom ?

Miért nyomja ezt a nyugat eu, és miért akarják kierőszakolni ezt hazánkra is? Lejáratókampányokat, pénzmegvonási eljárásokat indítanak ellenünk ezek miatt.

Itt a kisebbségnek kellene alkalmazkodni a többséghez, hiszen ez a normális. Nekik kellene kezdeményezni az elfogadást, de ennek elenkezőjét látni. Mindíg a vendég alkalmazkodik a lakókhoz a kisebbség a többséghez. Ha ez szemmel láthatólag nem megy, miért nem hagyjuk?

2021. aug. 16. 17:02
 11/92 anonim ***** válasza:
73%

Nem pajtikám.

Ez a két ütődött azzal a felütéssel kezdi, hogy

"sok szeretettel köszöntjük kedves nézőinket Magyarország egyik legnagyobb ünnepéről a pride felvonulásról..."

Mivel szerintem soha senki nem mondta, hogy ez egy ünnep lenne, ráadásul az ország egyik legnagyobb ünnepe, nyilvánvaló, hogy a prostisok csak provokálni akartak, meg kicsit uszítani a homofób idiótákat.

Szóval kár megsértődni.

A kérdésedben leírtakkal ellentétben ezek az emberek szerintem csak azt akarják, hogy hagyják őket békén. Nem ők írnak szakmányban idióta kérdéseket mindenféle fórumon, hanem a homofóbok akarják valamilyen okból napirenden tartani a kérdést.

Aztán amikor egy alapvetően hazug kérdésre valaki válaszol, akkor megy a sivalkodás, hogy ez melegpropaganda, meg személyeskedés.

2021. aug. 16. 18:33
 12/92 anonim ***** válasza:
34%

11

Aki használja a "homofób" szócskát, mint megdönthetetlen "érvet", az is egészen nyugodtan el lehetne küldeni vita és tolerancia tréningre.

2021. aug. 16. 19:26
 13/92 anonim ***** válasza:
85%

“Sajnos a prideon jelenlevő hetero kisebbséget a video tanulsága szerint nem tolerálták az LMBTQ-sok ; ellopták a parókáját, meg akarta verni egy alak, testszégyenítették, kikuncogták, összesúgtak a hátuk mögött. “

Istenem, ennyire álszent ne legyél már pls. Fogj egy kamerát, vegyél fel egy “Vesszen a Magyar!” pólót és menj ki egy Mi Hazánk rendezvényre. Na, ott próbáld meg te is feltenni a komoly kérdéseidet, meglátjuk mekkora sikered lesz. Direkt erre a reakcióra mentek hogy aztán lehessen hetero nagy erős férfiként sírni hogy milyen ellenségesek a melegek.

2021. aug. 21. 16:44
 14/92 anonim ***** válasza:
74%
Tetszik hogy a szavazasnal kb csak egyetérteni lehet veled xd Csíra...
2021. aug. 27. 17:13
 15/92 anonim ***** válasza:
29%

Két lehetőség van:

1. Varga Ádám bevallottan meleg

2. Hazudott, hogy provokáljon.

Amúgy imádom ezt a két embert. Konkrétan negatív a karizmájuk.

2021. aug. 29. 01:10
 16/92 anonim ***** válasza:
15%
Mindegy melyik TV, mindegy ki a riporter.... A bánat sem kíváncsi ezekre a lényekre. Menjenek haza, azt csináljanak azt és azzal, amit akarnak. De nekem ne menjen utcára, mert meleg mint a vasaló. Miért kellene, ezt bárki elfogadja?! Ez nem normális és nem is elfogadott. Én sem megyek a szexuális szokásaimmal az utcára, főleg nem reklámozni. Ugyan úgy benne van, hogy az mást botránkoztat meg.
2021. aug. 29. 07:26
 17/92 anonim ***** válasza:
72%

"Sajnos a prideon jelenlevő hetero kisebbséget a video tanulsága szerint nem tolerálták az LMBTQ-sok"

Kinn voltunk heteróként a párommal (egyértelműen látszik rajtunk, hogy én nő, ő férfi), mégis mindenki nagyon jó arc volt hozzánk a prideon.

2021. aug. 29. 08:37
 18/92 anonim ***** válasza:
70%
16# most azzal vadolod a melegeket hogy szexuális szokasaikat kiviszik az utcára. Amiből te ugyananyit látsz amennyit egy hetero pár megtesz az utcán. Erre te azt mondod hogy te nem viszed ki az utcára. De. Kiviszed
2021. aug. 29. 13:49
 19/92 anonim ***** válasza:
18%
18, sajnálom ha nem fogja fel az agyad, a 2 közötti különbséget. Erről viszont nem én tehetek.
2021. aug. 30. 06:00
 20/92 anonim ***** válasza:
70%

"Az LMBTQ & a hetero többség nem tolerálja egymást"

Már a kérdést megelőző mondatod is téves. Én például ciszhetero vagyok és csak olyan ciszhetero barátaim vannak, akik toleránsak az LMBTQ közösség irányában.

"miért akarjuk a többségre tukmálni a kisebbséget?"

Mit akar tukmálni ki kire??? Hol hallottál te olyanról, hogy az LMBTQ közösség tagjai meleggé akarnának tenni másokat? Nem is lenne lehetséges :o)

2021. szept. 2. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!