Az LMBTQ & a hetero többség nem tolerálja egymást. Akkor miért akarjuk a többségre tukmálni a kisebbséget?
Sajnos a prideon jelenlevő hetero kisebbséget a video tanulsága szerint nem tolerálták az LMBTQ-sok ; ellopták a parókáját, meg akarta verni egy alak, testszégyenítették, kikuncogták, összesúgtak a hátuk mögött. Tették ezt úgy hogy kamera is volt nála. Mi lett volna ha nincs ott?
TANULSÁG: Nem tudják egymás elviselni a két csoport tagjai. Mindíg konfliktusokat generálnak többnyire az lmbtq-sok az utcán a hétköznapi életben is. Gyakran a közparkban élik nemi életüket, ha szólnak akkor ezt úgy veszik, hogy a mássguk az oka. Mindenhol provokálnak, csak konfliktusok gerjednek a társadalomban. Miközben egyik sem tolerálja a másikat. Miért nyomja ezt a liberális hatalom ?
Miért nyomja ezt a nyugat eu, és miért akarják kierőszakolni ezt hazánkra is? Lejáratókampányokat, pénzmegvonási eljárásokat indítanak ellenünk ezek miatt.
Itt a kisebbségnek kellene alkalmazkodni a többséghez, hiszen ez a normális. Nekik kellene kezdeményezni az elfogadást, de ennek elenkezőjét látni. Mindíg a vendég alkalmazkodik a lakókhoz a kisebbség a többséghez. Ha ez szemmel láthatólag nem megy, miért nem hagyjuk?
Nem pajtikám.
Ez a két ütődött azzal a felütéssel kezdi, hogy
"sok szeretettel köszöntjük kedves nézőinket Magyarország egyik legnagyobb ünnepéről a pride felvonulásról..."
Mivel szerintem soha senki nem mondta, hogy ez egy ünnep lenne, ráadásul az ország egyik legnagyobb ünnepe, nyilvánvaló, hogy a prostisok csak provokálni akartak, meg kicsit uszítani a homofób idiótákat.
Szóval kár megsértődni.
A kérdésedben leírtakkal ellentétben ezek az emberek szerintem csak azt akarják, hogy hagyják őket békén. Nem ők írnak szakmányban idióta kérdéseket mindenféle fórumon, hanem a homofóbok akarják valamilyen okból napirenden tartani a kérdést.
Aztán amikor egy alapvetően hazug kérdésre valaki válaszol, akkor megy a sivalkodás, hogy ez melegpropaganda, meg személyeskedés.
11
Aki használja a "homofób" szócskát, mint megdönthetetlen "érvet", az is egészen nyugodtan el lehetne küldeni vita és tolerancia tréningre.
“Sajnos a prideon jelenlevő hetero kisebbséget a video tanulsága szerint nem tolerálták az LMBTQ-sok ; ellopták a parókáját, meg akarta verni egy alak, testszégyenítették, kikuncogták, összesúgtak a hátuk mögött. “
Istenem, ennyire álszent ne legyél már pls. Fogj egy kamerát, vegyél fel egy “Vesszen a Magyar!” pólót és menj ki egy Mi Hazánk rendezvényre. Na, ott próbáld meg te is feltenni a komoly kérdéseidet, meglátjuk mekkora sikered lesz. Direkt erre a reakcióra mentek hogy aztán lehessen hetero nagy erős férfiként sírni hogy milyen ellenségesek a melegek.
Két lehetőség van:
1. Varga Ádám bevallottan meleg
2. Hazudott, hogy provokáljon.
Amúgy imádom ezt a két embert. Konkrétan negatív a karizmájuk.
"Sajnos a prideon jelenlevő hetero kisebbséget a video tanulsága szerint nem tolerálták az LMBTQ-sok"
Kinn voltunk heteróként a párommal (egyértelműen látszik rajtunk, hogy én nő, ő férfi), mégis mindenki nagyon jó arc volt hozzánk a prideon.
"Az LMBTQ & a hetero többség nem tolerálja egymást"
Már a kérdést megelőző mondatod is téves. Én például ciszhetero vagyok és csak olyan ciszhetero barátaim vannak, akik toleránsak az LMBTQ közösség irányában.
"miért akarjuk a többségre tukmálni a kisebbséget?"
Mit akar tukmálni ki kire??? Hol hallottál te olyanról, hogy az LMBTQ közösség tagjai meleggé akarnának tenni másokat? Nem is lenne lehetséges :o)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!