Kötelezövé tennéd-e Magyarországról külföldre utazáshoz bármilyen Covid oltási igazolás vagy Covid teszt meglétét a fogadó ország részéröl?
Szóval azért ne védekezzünk korlátozásokkal a járvány ellen, mert ha ezt elfogadjuk, akkor mást is be fognak tiltani?
A kérdésed nem erre vonatkozott, de értem a gondolatmenetedet...csak nem értek vele egyet.
Ahogy én sem, valószínűleg te sem érted a járványok és a fertőző betegségek természetét. Engem azért a 30 ezer magyar halott, vagy ami az olaszoknál történt, meggyőzött arról, hogy van értelme a korlátozásoknak.
Akkor is van, ha ezektől nem tűnik el a vírus, vagy a betegség, csak a terjedése lassul le annyira, hogy az egészségügyi rendszer kezelni tudja.
Hát nálunk pl. augusztus 18-22 között nem terjed a vírus, aztán igen, aztán a fogathajtó EB alatt megint nem, aztán amikor az egyházi kongresszus lesz, akkor sem.
Nem mintha olyan fene nagy korlátozásaink lennének, de ez így komolytalanná teszi az egészet, az nem vitás.
De simán elfogadom, hogy vannak olyan országok akik a miénknél szigorúbban korlátoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!