Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen kivételt tudtok elképze...

Milyen kivételt tudtok elképzelni itt Magyarországon, amit bevezetnek azok számára, akiknek oltási igazolásuk van?

Figyelt kérdés

Kijárási tilalom alóli mentesség?

Szórakozóhelyek, étkezék csak nekik nyitva?

Konditermek, fitnessztermek csak nekik nyitva?

Külföldre csak ők mehetnek?

2021. márc. 9. 22:26
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Semmilyet.
2021. márc. 9. 22:27
 2/9 anonim ***** válasza:
3%
Csak a külföldre menést tiltanám, egyébként nekik feloldanám a korlátozásokat.
2021. márc. 9. 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mivel az oltás nem véd 100 %-osan, így simán megfertőződhet a beoltott és max enyhe tüneteivel át is adja másoknak a fertőzést.

Az oltás arra jó, hogy talán nem lesznek a megfertőződés után olyan szövődmények, hogy kórházba kerüljön valaki.

Így nem sok értelme van a megkülönböztetésnek.

2021. márc. 9. 22:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az eu már decemberben elkaszálta az ilyen jellegű megkülönböztetést.

Nem biztos hogy ez így marad, de egyelőre ez van.

2021. márc. 9. 22:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindennap van egy szájbavert oltási igazolásos kérdés. Elmondták ezerszer, hogy nem fognak a korlátozás alól mentesülni a beoltottak, mert ők is lehetnek terjesztők ugyanúgy.
2021. márc. 9. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kötelező stadionlátogatás ajándékba.
2021. márc. 10. 07:41
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem lesz kivétel hivatalosan, hanem étterembe, szórakozóhelyre, rendezvényre bárki mehet, aki: rendelkezik védettségi igazolvánnyal, vagy 2 db negatív pcr teszttel az elmúlt 48 órából. Mivel pcr tesztet itthon csak fizetőset csinálnak, ezért ez a zsarolás sikeres lehet. Külföldről hazatéréskor meg szerintem vagy 10 nap karantén, vagy 2 db negatív teszt, vagy védettségi igazolás és nincs karantén.

Majd a beoltott idősek felvirágoztatják a gazdaságot, mi meg ülünk otthon nyáron 8 után, mert csak negatív teszttekkel, vagy az igazolással mehetsz ki 8 után.

Undorító az egész, remélem ezt nem nyomják le a torkunkon (de, le fogják simán...).

2021. márc. 10. 08:15
 8/9 anonim ***** válasza:

“ Majd a beoltott idősek felvirágoztatják a gazdaságot”

Akkor minden csődbe megy. Azért az átlag nyugdíjas nem nagy vásárlóerő sajnos.

2021. márc. 10. 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Tudom, ironikusan mondtam
2021. márc. 10. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!