Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigányság felzárkóztatása...

A cigányság felzárkóztatása Magyarország legfontosabb sorskérdése?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez megosztó téma és nagy a velük szembeni előítélet, de nem megkerülhető a probléma.

Elég járni az ország több területén nagyon durván szemmel látható a demográfiai átalakulás ahogy a magyarság kisebbségbe kerül a cigányság javára. Budapest egyre több kerületében is megfigyelhető ez a folyamat, sőt a határontúli területek is ezen a pályán mozognak.

Mit lehet tenni, hogy a ma felnövő cigány gyerekek dolgozzanak és kitermeljék a ma aktív felnőttek nyugdíját? Ti milyen reményeket fűztök ehhez?

2021. aug. 16. 08:34
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
37%

8/10 ne álmodozz, soha nem lesz ilyen.

Se indiába se kanadába nem lehet küldeni senkit.

Én pl minden fideszes, mitanyánkos suttyót elküldenék észak koreába, egy kis kényszer munkára. Lesz ilyen? Esélytelen.

2021. aug. 16. 10:04
 12/42 anonim ***** válasza:
31%

Az ilyen elküldős fazonok nem akarják érteni, hogy emberi jogai mindenkinek vannak, ezért nem lehet csak úgy elküldeni embereket máshova akaratuk ellenére.

Persze ők valószínű diktatúrában gondolkoznak.

2021. aug. 16. 10:06
 13/42 anonim ***** válasza:
43%

13-asnál a pont.

Bezzeg, ha őket akarná valaki elküldeni úgy fel lennének háborodva, hogy egész nap a Parlament előtt tüntetnének, mivel nekik "jogaik vannak".

2021. aug. 16. 10:08
 14/42 anonim ***** válasza:
93%

Pedig bölcsebb lenne gumit húzni, mert ha többségbe kerülnek, akkor ki fogja őket segílyezni?

A pénz nem a fán terem...

2021. aug. 16. 10:13
 15/42 anonim ***** válasza:
24%
Milyen segélyezésről beszélsz 15-ös? Értem én, hogy nem szeretnéd ezt a jövőt, de hivatalos statisztikák vannak már arról, hogy egyre több cigány kerül vezető pozícióba. A felsőoktatásban is évről-évre gyarapodik a cigány hallgatók száma. Idővel majd rájöttök.
2021. aug. 16. 10:15
 16/42 anonim ***** válasza:
95%
16: tudnál linkelni ilyen statisztikát pl. a cigány vezetőkről? Megnéznénk.
2021. aug. 16. 10:20
 17/42 anonim ***** válasza:
93%

Arról a segílyről, amit sok százezer cigány embernek fizet a magyar állam. Arról!

Aki dolgozik és becsülettel él azzal a magyarok többségének sosem volt baja.

2021. aug. 16. 10:23
 18/42 anonim ***** válasza:
63%
7: A felemelésüket a családi pótlék összegének növelésével gondolod?
2021. aug. 16. 10:46
 19/42 anonim ***** válasza:
75%
19: nem, azzal, hogy segítik a munkábaállásukat, képzések, stb. Nem lenne olcsó, de olcsóbb lenne, mint 10 év múlva a mostaninál sokkal több segélyest eltartani
2021. aug. 16. 10:48
 20/42 anonim ***** válasza:

3:

Az afroamerikaiakról hiányosak az ismereteid. Az 1960-as években külön vécét használhattak, a buszokon külön kellett ülniük a hátsó részeken, sok kisvárosban éjszakai kijárási tilalom volt számukra, külön éttermekben ehettek, Martin Luther King 1963. augusztus 28-án mondta el egy hatalmas tiltakozó gyűlésen a "Van egy álmom" híres beszédét, ami Barack Obamával sem teljesült 100%-ban, s akit 1968. április 4-én lőttek agyon Memphisben egy motel erkélyén állva.

2021. aug. 16. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!