Mikor fognak rájönni az emberek hogy a jelenlegi magyar politikába mindkét oldalt alkalmatlan tolvajok ülnek?
Figyelt kérdés
Folyton azt hallom, és látom bárhol vagyok, vagy bármit olvasok hogy a két oldal (kormánypárti, és ellenzéki) egymásnak feszülve habzó szájjal oktatják ki egymást, hogy ki miért a rossz, és ki mit tett, és fog tenni. Kérdem én 2021-ben még nem jutott el az embereknek odáig az agya, hogy rájöjjön hogy mindkét oldal borzalmas, és nevetséges? Semelyik nem tartogat az ország számára jobbat, csak igérget mindkettő. Ennyire elbutultak az emberek, hogy nem látnak a szemüktől?2021. aug. 15. 23:22
11/42 anonim válasza:
Nem kell ennyire lenézni a magyar népet. a legnagyobb várostól kezdve a kisvároson át a legkisebb falusi kocsmáig mindenki tudja, hogy aki hazudik az csal, aki hazudik, az lop, és a politikus, az.......
Csak egy légypiszoknyi megjegyzés, a kérdéshez miért tetszett ennyire egyoldalúnak látszó kulcsszavakat biggyeszteni?
"#FIDESZ #Orbán Viktor #politika #választás #parlament #ellenzék"
12/42 A kérdező kommentje:
#9 Engedd el :D
2021. aug. 15. 23:56
13/42 A kérdező kommentje:
#12 Pár kulcsszót tettem oda, hogy minél több embert érjen el. Ezen mi olyan nagy durranás? Hát úgy látszik mégsem tudja senki :)
2021. aug. 15. 23:57
14/42 anonim válasza:
hát ha van ott FIDSZ és Orbán Viktor, az egyenjogúság nevében az "ellenzék" kulcsszó mellett, ha nem is az összes ellentzéki pártot, de minimum egy ellenzéki politikus neve hiányzik nekem. Mehet a lepontozás.
15/42 anonim válasza:
Addig nem szabad leváltani a kormányt, amíg nincs normális ellenzék. Államcsődből és migránsokból nem kérünk
16/42 árokpart válasza:
17-es Dehogynem nemhogy nem szabad már ha leváltottuk volna is késő lenne és van ellenzék persze nem a parlamenti baloldali ellenzék : Íme: [link]
17/42 anonim válasza:
Ez az ellenzék már egyszer tönkretette az országot, nem kérünk belőle. Most jó az irány; családtámogatás, a hazai gyerkekkel növeljük a populációszámot, épül szépül minden. Llehetne jobbat is csinálni, de sokkal rosszabbal azért nem kellene leváltani ezt
19/42 árokpart válasza:
18-as Senki sem beszél az ellenzékről teljes rendszerváltást szeretnénk az elmúlt 31 év politikai pártjai nélkül. Jó az irány? Szinte semmit nem lehet kapni a pénzünkért .Édes Istenem!
20/42 anonim válasza:
Kb 10 éve ugatom már, hogy ha senki nem menne el szavazni, az rákényszerítené a politikai elitet a megújulásra. Így csak tápláljuk ezt a rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!