Szerintetek a bayer show műsor miért nem korhatáros? Ennyi gyűlölet, ocsmány beszéd, gyűlölet egyik műsorban sem hangzik el.Ettől nem kell megvédeni a gyermekeinket? Megjegyzem, hogy már a reklámok is korhatárosak, ezért is érdekes.
Kérdező
Kicsinykét mellé lőttél, mert Bayernek most nem is megy a műsora, szabadságon van. A youtube-on belinkelsz egy 2019-es videót ami egy részlet a műsorából. Szóval ennyit láttál tőle és ezzel vége, eldöntötted hogy rossz.
Azért szólnék, hogy a youtube-on találsz horrort is bőven, meg agyhalottakat, bármit, nem kell korhatározni az ilyeneket.
Amúgy a Bayer show este 9 után kezdődik. Pont nem kell semmiféle korhátár megjelölés egy politikai műsorhoz. Sem 9 után nem kellene a gyerekeknek tévét nézni, sem a politikával nem kell foglalkozniuk.
8!
Miért ne szidhatná a pápát?
Amúgy Svábytól eléggé hiteltelen a "ha elfogynak az érves és elborul az agy" bevezető szövegével, mert 2006-ban azzal lett egy időre vége a tévés karrierjének, hogy Orbánnal készített egy interjút és nagyon hamar elfogytak az érvei. Ott lapozgatta a papírjait és egyszer sem találta meg azokat, amelyek alátámasztották volna az érveit.
13! tegnap este láttam, miért lőttem mellé? Ha ismétlés volt nem tudtam, de nincs is jelentősége.
14! talán azért is, mert kereszténynek vallja magát.
17!
Neked azt kéne megértened, hogy ha valaki egy egyházi vezetőt kritizál, akkor nem a vallást kritizálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!