Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a bayer show...

Szerintetek a bayer show műsor miért nem korhatáros? Ennyi gyűlölet, ocsmány beszéd, gyűlölet egyik műsorban sem hangzik el.Ettől nem kell megvédeni a gyermekeinket? Megjegyzem, hogy már a reklámok is korhatárosak, ezért is érdekes.

Figyelt kérdés

2021. aug. 15. 22:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25%
Bayer így, Bayer úgy, Bayer csúnyán beszél, Bayer gyűlölködik, bla-bla-bla... Miért nem idézel tőle pontosan? Melyik kijelentésével nem értesz egyet? (Vagy most túl nehezet kérdeztem?) Hozzáteszem: a Hír TV-n nem csak Bayer látható reggeltől-estig. Miért nem mondjuk Trombitás Kristóffal foglalkozol, vagy M. Dobos Marianne-nal, vagy Velkovics Vilmossal? Ja, hogy rajtuk nem találsz fogást. Értem. Amúgy a baloldalnak is megvan a maga győlölködője: bizonyos Homonnay Gergely. Csak ő annyira ciki, hogy még a baloldali tévék sem hívják, plusz ronda is, nem képernyőre való. :)
2021. aug. 15. 23:15
 12/19 A kérdező kommentje:
11. nézd meg a videót, linkeltem.
2021. aug. 15. 23:28
 13/19 anonim ***** válasza:
6%

Kérdező

Kicsinykét mellé lőttél, mert Bayernek most nem is megy a műsora, szabadságon van. A youtube-on belinkelsz egy 2019-es videót ami egy részlet a műsorából. Szóval ennyit láttál tőle és ezzel vége, eldöntötted hogy rossz.

Azért szólnék, hogy a youtube-on találsz horrort is bőven, meg agyhalottakat, bármit, nem kell korhatározni az ilyeneket.

Amúgy a Bayer show este 9 után kezdődik. Pont nem kell semmiféle korhátár megjelölés egy politikai műsorhoz. Sem 9 után nem kellene a gyerekeknek tévét nézni, sem a politikával nem kell foglalkozniuk.

2021. aug. 15. 23:56
 14/19 anonim ***** válasza:
30%

8!

Miért ne szidhatná a pápát?

Amúgy Svábytól eléggé hiteltelen a "ha elfogynak az érves és elborul az agy" bevezető szövegével, mert 2006-ban azzal lett egy időre vége a tévés karrierjének, hogy Orbánnal készített egy interjút és nagyon hamar elfogytak az érvei. Ott lapozgatta a papírjait és egyszer sem találta meg azokat, amelyek alátámasztották volna az érveit.

2021. aug. 16. 00:13
 15/19 anonim ***** válasza:
54%
Azért beszél ilyen stílusban, mert az a "értelmiség" akikhez szól csak ezt érti meg. Orbán támogatása nélkül prostituált lenne Dubaiban.
2021. aug. 16. 04:41
 16/19 anonim ***** válasza:
35%
Az 5-ös számú párttagkönyv felmentést ad sok minden alól. Ez régóta ismert (bolsevista) trükk...vannak. akik egyenlőbbek...
2021. aug. 16. 08:19
 17/19 A kérdező kommentje:

13! tegnap este láttam, miért lőttem mellé? Ha ismétlés volt nem tudtam, de nincs is jelentősége.

14! talán azért is, mert kereszténynek vallja magát.

2021. aug. 16. 08:49
 18/19 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
Legalább kimondja az igazságot.
2021. aug. 16. 10:08
 19/19 anonim ***** válasza:

17!

Neked azt kéne megértened, hogy ha valaki egy egyházi vezetőt kritizál, akkor nem a vallást kritizálja.

2021. aug. 16. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!