Van olyan tőled különböző politikai ideológiából származó alkotás pl. dal, vers, ami tetszik nektek, még akkor is, ha elvileg az "ellenségé"? Mi az?
Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 21:06
1/9 anonim válasza:
Az internacionálé.sex előtt mindig ezt hallgatom,segít izgalomba jönni,néha éneklem is közben.
2/9 anonim válasza:
Bár jobboldali vagyok (igaz nem konzervatívan), de azt a részt az Internacionáléból mindig megkönnyezem, hogy "Ez a harc lesz a végső, csak összefogni hát! És nemzetközivé lesz holnapra a világ!"
3/9 anonim válasza:
Jobbos vagyok, de a világ legszebb himnusza szerintem az izraeli. Mind dallamra, mind szövegre.
4/9 anonim válasza:
"Ha még egyszer azt üzeni, mindnyájunknak el kell menni, éljen a magyar szabadság, éljen a haza!"
5/9 anonim válasza:
Leginkább szociál demokrataként gondolok magamra, több szempontból konzervatív értékrenddel, de az Egészséges Fejbőr, a Kárpátia és még pár skinhead zenekar bizonyos számait nagyon szeretem. Egyébként a Hétköznapi Csalódásokkal is így vagyok.
6/9 anonim válasza:
Ákosnak van egy dala, ami tetszik. Igen meglepő, mert hányinger lehangoló síránkozó dalai vannak, komor.
7/9 anonim válasza:
A fideszes nyugdíjasok is igénybe veszik néhai Horn Gyula által rendeletbe foglalt utazási kedveszményeket (bár közülük sokan természetesen Orbánnak és a Fidesznek tulajdonítják).
8/9 anonim válasza:
Különböző orosz dalokat imádok hallgatni, főleg a nèpdalokat és a katonaindulókat. Kisdobos dalokat is szívesen hallgatok. Jaa, meg a Fel vörösek, Proletárok c. dalt hallgatom sokszor, hiába kommunista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!