Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok nem unják hogy folyton...

Balosok nem unják hogy folyton 2/3 al vesztenek? :D

Figyelt kérdés

2010 ben 2/3-al nyert a fidesz, aztán 2014 ben megint! 2018 ban szintén, és mégis sok balos azt mondja hogy "22 ben ajaj lesz a fidesznek" xd ha megint 2/3 lesz akkor mit csinálnak? majd lesz a "26 ban ajaj fidesznek" és a "30 ban ajaj fidesznek" és így tovább? :"DD

Szerintetek ez nem vicces? >D

2021. aug. 15. 16:41
1 2
 11/15 meszike91 ***** válasza:
95%

ma 17:23

Poénkodhatsz, de az ország leggazdagabb embere orbán haverja és párt év alatt lett ilyen vagyonos a közbeszerzésekből. Te is jól bizonyítod hogy a fideszesek valójában sosem voltak nemzetiek, hanem csak a lopni akarnak, mert egy nemzeti érzelmű ember nem tűrné a népe meglopását.

2021. aug. 15. 17:51
 12/15 A kérdező kommentje:

A balosok megint félreértenek sok dolgot!

1:"a fidesz teszi tönkre az országot!!"

Igen a fidesz szép lassan teszi tönkre de a baloldal (DK:MOMENTUM,LMP,JOBBIK,STB...) ezek nem lassan hanem gyorsan teszik tönkre az országot, pont ezért vagyok boldog hogy nem a balosok vannak hatalmon :)

2:"fideszes vagy"

nem, nem vagyok fideszes csak bármelyik jobboldali párt jobb mint a baloldal!

3: "fidesz szétlopja az országot"

uhh ti... 2005-2009 közt ki volt az aki gombokért eladta a fél országot és gazdasági válságba vezette? :)

2021. aug. 15. 18:15
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
A Fidesz-matematika bevonul a tudományba, hiszen a 49%-ból 2/3-ot csináltak. Eddig csak az Euklideszi geometriáról tudtunk, meg a Bólyai-féléról, most van Fidesz féle matematika...
2021. aug. 15. 18:38
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

Fidesznyik, nem unod a napi, hülye kérdésedet?

Nem vagyok vágyvezérelt egyes ellenzékiekre jellemző gondoldkodás híve. De a választás két esélyes. A koordinált jelöltállítással van pár körzet, ahol az ellenzéknek van esélye. Van jó sok szavazó, akinek már "bármi jobb, mint a Fidesz" a hozzállása. A "bármi" nekem nem jó, mert hányok a 2010 előtti MSZP-SZDSZ világtól, akik a 2/3-ot okozták. Ebben a választási rendszerben viszont nincs más esélye az ellenzéknek. A 12 éve folyó hardcore politikai ámokfutásból már sokunknak elege van.

2021. aug. 15. 18:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem fognak nyerni. Nem véletlen, amikor a "szakértőik" arról szakértenek, hogy egy fegyveres puccs tulajdonképpen felér egy demokratikus hatalomátvétellel.

Szánalmas banda.

2021. aug. 15. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!