Ha leállna a BKV pénzhiány miatt, a kormány vagy az ellenzék vesztene rajta nagyobbat politikailag?
Karácsony : a szemét kormány nem ad pénzt a fejlesztésekre. Én becsszóra ingyenessé tenném a tömegközlekedést, ha az a tetvedék kormány nem nyulna le mindent
Kormány : az a migránsköcsög burnyák ellop mindent az MSZPs bandájával együtt ezért lesz 15 ezer egy retek bérlet
Emberek : forduljon fel mindenki
Már senki, mert tök nyílvánvaló, hogy Gerike full hülyének nézi a választóit.
Szal ha ez bekövetkezne, nem lenne semmi.
Az előttem íróknak igaza van. Akik megszavazták Karácsnyt azokat eddig sem érdekelte hogy meg tudja-e csinálni, hogy meg lehet-e csinálni, nekik csak az volt a lényeg hogy vesszenazorbán!
Nekik akkor is a kormány lenne a hibás ha az orruk előtt Karigeri égetné el a jegybevételt.
Aki el tudná fogadni hogy ez Karácsony hibája (persze ha az ő hibájából történne és nem másért) az most sem rá szavazott. Aki meg rá szavazott, annak tök mindegy mi a valóság, akkor is a zorbán meg a fidesz az oka és őket hibáztatná, büntetné ismét.
Karácsony nem egy kuka gyerek. Ha meglépi ezt orbán,akkor karácsony az összes elérhető médiában elmondja hogy mi a szitu.
Ha így tesz akkor még tovább fog csökkeni a bp i fidesz támogatottsága ha nem törik meg orbán és mond le a bkk támadasról.
Amúgy hasonló szitu hogy mit fognak szólni a fidesz szavazók a néppárti kirúgáshoz? Mert a törökök nyílt támogatása után ez már elkerülhetetlen. És akkor majd ezt fejeli meg bp megtámadásával.
Szerintem ez öngólok sorozata lenne.
Természetesen a kormány hibája.
Tegyük tisztába a dolgokat: a BKV nem egy profitorientát üzleti vállalkozásb hanem egy közszolgáltatást nyújtó vállalat -és ez a világon mindenhol veszteséges. És a szolgáltatás biztosítása állami feladat.
Ez persze nem jelenti azt, hogy a fővárosnak ne lennének eszközei a hiány enyhítésére, de ugye ezt már egyszer sikerült Tarlósnak ellehetetleníteni...
Most Karácsony esélyt kapott a rendbehozására -meglátjuk él-e a lehetőséggel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!