Mit teszel hogy elkerüld a következő koronavírus hullámot?
A hullámot nem lehet elkerülni. Lehet oltatni annak reményében, hogy nem lesz súlyos lefutása. Vagy lehet nemoltatni, és hinni benne hogy nem lesz mellékhatás.
De a hullám attól még itt lesz, ahogy Izraelben is, és nem kerüljük el.
Elkerülni úgy lehetne, hogy vesz az ember egy tanyát, beraktároz 8 hó napra, és megszakít minden kapcsolatot erre az időszakra a külvilággal, hogy ne láss a a pelenkázott pofájú agyhalottakat, és ne hallja, ahogy nyunyóka, drosten, rusnyai és társaik csepegtetetik a terv részleteit.
Mit tudok tenni?
Semmit...
2 oltást felvettem kényszer hatására, de tisztában voltam vele hogy úgy is hatástalan lesz és kitalálnak egy újabb hullámot.
Ameddig a nép nem megy ki az utcára rendet rakni, meg kicsit szétverni a parlamentet lesz itt még 22. hullám meg 30. vakcina.
De úgy látom csak a netadó volt fontos...
Hozzátéve hogy külföldön is tüntetnek, nem fog ez annyiban maradni.
5 az a baj, hogy tüntetgetnek, a média meg eltussolja azt is ami van.
Egyébként a forradalmakat mindig valaki irányította a háttérből. A románoknál is. Most ezek a felforgató elemek vannak ellenünk. Ezért nincs egy koordinált válasz.
#9.
Én nem tartom indokoltnak ezt a sok korlátozást, meg a nagy hype-t ami a covid körül van. Fölig hogy egész nyáron nyitva van minden.
Ellenmondásos az egész, nem látok benne logikát.
Cserébe bosszantó mert tönkreteszi az emberek életét a bezárás, a gazdasági válság minden. Szörnyebb mint maga ez a semmiség ami miatt többet veszít az emberiség, mint amennyit nyer.
Te meg menjél bégetni a sóoldatért.
Nesze, északnémeteknél lebuktak, azt kaptak az emberek:
Na az ilyenek miatt, meg a vakcinaholokauszt megelőzése céljából tüntetnek.
Tudod, 80 éve is volt választás (pont mint ahogy most a birkák hangsúlyozzák). Birkenau (vagy Nohra, vagy Norhausen, Mauthausen), vagy golyó.
Manapság oltás, vagy fizetős teszt. (De ha rajtad múlna, még opció lenne az átnevelő tábor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!