Orbán miért hunyászkodott meg a vendéglátósoknak? Ebből óriási katasztrófa lesz?
Még mindig az egekben a fertőzöttek, és a halottak száma. Az indiai dupla mutáns a nyakunkon van, ami a vakcináknak is ellenáll. Gyakorlatilag a negyedig hullám küszöbén vagyunk, úgy hogy még a harmadik sem csengett le. Erre tegnap kinyithattak a teraszok. Természetesen 10 millió alkoholista országában alap volt, hogy minden tele lesz. Az emberek egymás hegyén-hátán maszk nélkül. Egy felelős államfő hogy adhatta ehhez a nevét? Ráadásul még viccelődő sörözős képeket is postolt. Abba nyilván nem gondol bele, hogy azzal, hogy a teraszra engedte ezeket a felelőtlen birkákat, vajon hány ezer ember halálos ítélete pecsételődött meg.
Értem, hogy a vendéglátósok már hónapok óta hisztiznek, de mi az oka annak, hogy legnagyobb káosz közepén Orbán ennyire lement nekik kutyába? Ennek pár hét múlva beláthatatlan következményi lesznek.
#1: Mégis miféle józan ész diktálja ezrek életének a tudatos veszélyeztetését?
#5: Csakhogy a koronavírus pandémia nem az a helyzet amikor csak úgy simán ki lehet mozdulni meg társasági életet élni. Most a hatékony védekezésre kellene koncentrálni, főleg az indiai dupla mutáns ellen. Elég szomorú, hogy már több mint egy éve tart ez az egész, és a sok degenerált (elsősorban fiatalok) még mindig nem fogta fel.
"Értem én, hogy a vendéglátósok hónapok óta hisztiznek"
Hiszti neked a .... anyád! Kíváncsi lennék hogy hisztiznél ha a te megélhetésed forogna kockán. Biztos akkor is tetszene ha Orbán erre a képedbe vágná hogy semmi baj, van közmunka és mehetsz gazolni 800 forintos órabérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!