Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánsai: ha egy férfi/nő ismerősötök elismerné / kiderülne róla, hogy meleg/leszbikus, akkor hogyan viszonyulnátok hozzá a későbbiekben?
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 22:28
11/12 anonim válasza:
Mi Hazánk szimpatizáns vagyok. Több meleg ismerősöm/barátom is van. Ahogy Laciéknak sem, úgy nekem sincs bajuk velük. Ahogy már előttem is leírták, az LMBTQ-propagandával van a baj. Legyen elfogadás, de ne vigyék már be óvodákba, kis iskolákba ezt a témát. Egyébként is, ha már itt tartunk, ez nem az LMBTQ-emberekről szól, ne higgye bármelyikőjük se, hogy a politikusokat, felső vezetőket érdekelné a sorsuk.. egy eszközként vannak felhasználva sajnos.
12/12 anonim válasza:
Az LMBTQ-vel, a meleg Supermannel, a férfival smároló pedofil Mikulással meg a rengeteg degenerált baromsággal van gondunk.
Ezt egy LMBT-persze soha nem fogja elfogadni, mert neki azt kell hauzdnia, hogy minden homoszexuális "LMBTQ-ember". Ahogy a kommunisták is szerint minden proletár alapból komcsi kell legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!