Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet összefüggés a meleg-tran...

Lehet összefüggés a meleg-transzfóbia és az intelligenciahányados közt?

Figyelt kérdés

Transznemű nőként elég sok transzneművel beszélgetek és mind értelmes állásponjaik vannak. Ezzel szemben keresztény-konzervatív oldalról vérgőzt és indulatokat látok. Az érvelési technika hiánya jellemzően szerényebb képességű egyedek sajátja. Persze nem mondom, hogy mindegyikük ilyen, sosem általánosítanék. Csak én nem találkoztam még ilyennel.

üdv

Niki

2021. aug. 14. 14:59
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
20: Szia, légyszives fejezd be a hazudozást és a kiírkálást a nevemben!
2021. aug. 19. 21:42
 22/29 IV. KecskeShajt ***** válasza:
Nézd vissza, a régi kiírásoknál az eredeti Niki neve van kinn, harminezer oxigén.
2021. aug. 20. 20:05
 23/29 A kérdező kommentje:
22-es ő egy kamu profilról írogat a nevemben kérlek ne ezt vedd figyelembe. Olyanokat ír, hogy régen férfi voltam stb.
2021. aug. 20. 20:25
 24/29 IV. KecskeShajt ***** válasza:
Te írtad a 17-es válaszban 🤣
2021. aug. 20. 20:38
 25/29 harminezer oxigén ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

#17-es válaszod:

"Féfriből lettem nő és jó lenne ha tiszteletben tartanád mert megcsaplak."

(ezt a #16-nak írtad)

#21-es válaszod:

"20: Szia, légyszives fejezd be a hazudozást és a kiírkálást a nevemben!"

(Ezt nekem írtad a #20-as hozzászólásomra)

#23-as válaszod:

"22-es ő egy kamu profilról írogat a nevemben kérlek ne ezt vedd figyelembe. Olyanokat ír, hogy régen férfi voltam stb."

És magában a kérdésben is "Transznemű nőként" említed magad.

Egyikben te magad írod hogy férfiből lettél nő, a másikban azt állítod hogy hazudok a "nevedben" a #23-asban pedig pedig a te magad által leírtakat nevezed az "általam terjesztett hazugságnak". Mos akkor ki hazudik?

Szép próbálkozás, de előbb fejleszd kicsit a memóriádat, hiszen még azzal sem vagy tisztában hogy ennél a kérdésnél mit írtál korábban.

#22/23 IV. KecskeShajt hívta fel a figyelmem erre a kérdésre mert egy másik kérdés alatt is próbálkoztak ezzel, az sem kizárt hogy te voltál az is. Ezúton is köszönöm neki, hogy szólt erről nekem.

Üdv

Niki

2021. aug. 20. 20:53
 26/29 A kérdező kommentje:
És most randizni fogtok Kecskesajttal?
2021. aug. 20. 20:57
 27/29 harminezer oxigén ***** válasza:

Vele előbb mint veled.

De miért érdekel ez téged? Ha így lenne, jönnél gyertyát tartani?

Niki

2021. aug. 20. 21:24
 28/29 A kérdező kommentje:
A tiédet?
2021. aug. 20. 21:36
 29/29 harminezer oxigén ***** válasza:

Vannak itthon különböző illatú illatgyertyáim (személyes kedvenceim a magnólia és a narancsos-zöldtea illatúak) meg sima fehér viaszgyertya is akad.

Válasz egyet és valahogy eljuttatom neked mert, az érdeklődésedből az látom, hogy nagyon szeretnéd tartani a gyertyám.

Nem lehet, hogy gyertya fétised van? Ha így van nem kell másokéért sóvárognod, virág és ajándék boltokban, sok üzlet lakás-dekor részlegén számos különféle gyertyát találhatsz, válogathatsz kedvedre.

Üdv

Niki

2021. aug. 21. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!