Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet összefüggés a meleg-tran...

Lehet összefüggés a meleg-transzfóbia és az intelligenciahányados közt?

Figyelt kérdés

Transznemű nőként elég sok transzneművel beszélgetek és mind értelmes állásponjaik vannak. Ezzel szemben keresztény-konzervatív oldalról vérgőzt és indulatokat látok. Az érvelési technika hiánya jellemzően szerényebb képességű egyedek sajátja. Persze nem mondom, hogy mindegyikük ilyen, sosem általánosítanék. Csak én nem találkoztam még ilyennel.

üdv

Niki

2021. aug. 14. 14:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
51%
Niki még itt van, de ez nem az eredeti Niki, csak egy imposztor :(
2021. aug. 14. 15:59
 12/29 anonim ***** válasza:
32%

Tudod mi a MENSA? Hivatalos jól bekalibrált IQ-tesztjük van, hitelesebb eredményt nem izgazán találsz itthon.

Van online próbatesztjük ingyenes.

Az én IQ-m a felső 5%-ban van. 125-129 közt. Kereszténynek neveltek, mára már nem vagyok hívő. Ja és melegként nyilván homofób sem.

Apukám IQ-ja 110-114 közt van. Kereszténynek nevelték, ma is keresztény hívő, borzalmasan homofób, velem évek óta nem áll szóba.

Apukám IQ-ja 115-119 közt van. Kereszténynek nevelték, ma is keresztény hívő, mégis elfogadó, képes így is szeretni engem.

Szóval mindhármunk IQ-ja bőven átlag (100) feletti, mégis van köztünk minden :)))

Szerintem az egyetlen dolog, ami ebben számít, az az EQ, vagyis az érzelmi intelligencia, aminek sok köze nincs az IQ-hoz.

2021. aug. 14. 16:18
 13/29 anonim ***** válasza:
48%

Erre vannak kutatások. Ezek szerint a konzervatív gondolkodásmód, a vallásosság és az előítéletek, mint a rasszizmus és a homofóbia, összefügg az alacsonyabb intelligenciával.

[link]

[link]

[link]

[link]

Persze már ha ezek a kutatások pontosak és reprezentálják a lakosságot, akkor is megfoghatatlan, hogy mi az intelligencia (sok fajtája van), mikortól tekinthető valaki homofóbnak. Az persze még bonyolultabb, hogy a két dolog közötti kapcsolat között mi az ok-okozat.

De annyi valószínűsíthető (a cikkek szerint), hogy a túlzott általánosítás és a dolgok túlzott leegyszerűsítése alacsonyabb intelligenciát feltételez, ezek pedig összefüggenek az előítéletekkel.

Egy pszichológia szakos hallgató.

2021. aug. 14. 16:59
 14/29 anonim ***** válasza:
47%
Miattam éljen mindenki úgy, ahogy akar, de ha valaki férfinak született, de átoperáltatja magát, és azt akarja, hogy hivatalosan is a másik nemhez tartozhasson, szerintem annak van probléma az intelligenciájával.
2021. aug. 14. 20:01
 15/29 anonim ***** válasza:
49%

#14 Nem feltétlenül. Más mentális betegségek is előfordulnak alacsony, átlagos és magas intelligenciájú embereknél is.

Bár akinél felmerül, hogy nem tudja eldönteni magáról, hogy fiú-e vagy lány, miközben csak le kell néznie a lába közé, ott tényleg az IQ lehet ami alaposan hiányzik.

2021. aug. 14. 20:27
 16/29 anonim válasza:
32%

Kérdező, akkor te nőből lettél férfi vagy fordítva?

Mert férfiból nőt már sokat láttam, de nőből férfit még soha.Akkor felvarrnak egy pöpöst a nőnek?

2021. aug. 16. 19:18
 17/29 A kérdező kommentje:
Féfriből lettem nő és jó lenne ha tiszteletben tartanád mert megcsaplak.
2021. aug. 19. 20:18
 18/29 anonim válasza:

Akkor levágták és csináltak punát?

Mert azt meglesném.

2021. aug. 19. 20:34
 19/29 IV. KecskeShajt ***** válasza:
93%
Kamu
2021. aug. 19. 20:56
 20/29 harminezer oxigén ***** válasza:
87%

Sziasztok!

Már beállítottam a felhasználónév láthatóságát. Valaki a nevemben írta ki a kérdést. Elég sok transz és lmbt témájú kérdésre válaszolok, szerencsére látom a felhasználók egy része ezt észre vette hogy nem az a Niki vagyok aki azokra válaszolt.

Ha bármi kérdésetek van felém írjatok privátot.

Üdv

Niki

2021. aug. 19. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!