Orbán bezáratja/betiltatja a vendéglátást ősszel mint pár hónappal ezelőtt?
Figyelt kérdés
Eddig arról volt szó hogy csak addig lesz ez a egész amíg mindenki aki szeretne oltást feltudja venni. Vajon Orbán mit lép?2021. aug. 14. 07:50
21/25 anonim válasza:
16-18.a 40 éves baràtnöm belehalt. 2 àrva gyerek. Jàrulékos veszteség. Nem kíván reakció. Legyintetek rà. A két gyereket ki neveli fel? Az apukàjuk 3 éve halott. Majd az àllam, mi?
22/25 anonim válasza:
17.elmebaj megy itt. Én anyuval itthon kiàlltuk az ellenanyag szintén 1332 U/ ml. 50-től védettnek tekinthető az ember. Hova oltással? Minek? A túlzott ellenanyag-reakció folytatta produkció a szervezetek egy citokin vihart. Ott döglött meg. Felneveled a fiam? Gondoskodsz a demens Anyàmról? Nem. Nem a te dolgod. Akkor beleszólni se a te dolgod.
23/25 anonim válasza:
Tehat akinek belehalt az is ismerose a "kamu" virusba azt le kell pontozni.. Nekem nem egy ismerosomet vitte el,ok is negyven ev koruliek voltak.
24/25 anonim válasza:
23 Honnan tudod hogy a vírusba halt bele? Nem írta. Nem kívánt reakció” inkább az oltásra utal, betegségnél nem reakcióról beszélünk, hanem tünetről.
Egyébként nekem ismerősömet influenza vitte el évekkel ezelőtt. Mégsem kezdték el az embereket influenza oltással zsarolni.
25/25 anonim válasza:
Aki ebbe a náthába belehal, az meghalt volna egy másiktól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!