A fidesz keménymagban levő melegek hogyan tudják feldolgozni a jelenlegi helyzezet ?
Mit mond vajon egy ilyen politikus a párjának ?
Figyelj kedvesem tudod hogy szeretlek, de ha kiállok a mikrofon elé akkor te csak egy nyavajás LMBTQ vagy... Illetve én is... Mert ez a pártutasítás.
Szerintem oly mértékben cinikusok, hogy természetes nekik ez.
Néhai kampánytanácsadójuk, Arthur Finkelstein egy homokos zsidó férfi volt, aki, ha úgy alakult, minden további nélkül rábeszélte az általa patronált politikust antiszemita vagy homofób kampányra, ha azzal lehetett választást nyerni. Miközben ő kihasználta, hogy Massachusetts államban élve házasságot köthetett férfi partnerével, sőt örökbe is fogadtak gyermeket.
Nekem ez kb. már skizofrénia lenne...
Még mindig nem az LMBTQ emberekkel van a baj hanem a propagandával. És igen, ami itthon van nem durva, viszont azt kell megakadályozni, hogy olyan legyen mint kint.
Aki meg egy politikus szeretője tudja, hogy mire vállalkozott
Mit nem bírtok felfogni azon hogy a fideszben és a fideszesek között NEM TÉMA, hogy ki meleg és ki nem? Ez egy MAGÁNÜGY!
Csak nektek forog ekörül a világotok, ti csámcsogtok más magánügyein, ti akarjátok a hálószobából kivinni az utcára kinek milyen a szexuális élete, minket nem érdekel!
https://www.youtube.com/watch?v=CqopJH4WovA
Hiába van a pénz, hiába minden
Ugyanaz a gitár játszik itt benn
Keresed hol az út, hol az az Isten
Aki ha baj van, sehol sincsen!
Hiába sírok, szorongok én is
Van az a pénz, hogy kilőjelek mégis!
Játék minden, mit életnek vélsz!
A célkereszt
Amikor célba vesz
Tudod hogy nem lehetsz
Örökké győztes bébi!
A célkereszt
Amikor célba vesz
Te is majd megremegsz
Nem süthet mindig napfény rád!
Hiába Cadillac, hiába Gucci
Nekem a nívó több mint uncsi
Jöhetnek gyerekek, lehetnek vágyak
Nekem csak kijelölt célpont vagy tárgy vagy!
Nekem egy munka, neked az élet
Meghúzni a ravaszt rég nem félek
Játék minden, mit életnek vélsz!
A célkereszt
Amikor célba vesz
Tudod hogy nem lehetsz
Örökké győztes bébi!
A célkereszt
Amikor célba vesz
Te is majd megremegsz
Végzem a dolgom
Az arcodba bele-bele-bele-bele
Száll csak az ólom
Míg bírja a tár!
A célkereszt
Amikor célba vesz
Tudod hogy nem lehetsz
Örökké győztes bébi!
A célkereszt
Amikor célba vesz
Te is majd megremegsz
Végzem a dolgom
Az arcodba bele-bele-bele-bele
Száll csak az ólom
Míg bírja a tár!
A célkereszt
Amikor célba vesz
Tudod hogy nem lehetsz
Örökké győztes bébi!
A célkereszt
Amikor célba vesz
Te is majd megremegsz
Tudod hogy nem lehetsz
Örökké győztes babe már!
#8 "Lehet, hogy a fideszben ők szét tudják választani a magánéletet és pártmunkát de az én szememben ez egy tudathasadásos állapot, amikor valaki a saját közössége ellen tolja a propagandát ezerrel.
ma 20:42"
Tévedsz.
Semmi köze a politikának a magánélethez és nem kell semmit szétválasztani, az egész balhét ti találtátok ki, a fideszben nincsen semmiféle melegellenesség. Ami nincsen azt nem kell sem elviselni, sem ignorálni, sem elválasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!