Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges lenne hogy Orbán...

Lehetséges lenne hogy Orbán Gáspár meleg?

Figyelt kérdés
Egyre több helyen olvasom és a mai nap láttam egy videót ahol Márky Zay is mintha erre utalgatott volna. Ma egy kissé jobban utánanéztem a dolognak és azt is megtudtam hogy a szakdolgozatát konkrétan a melegházasságról írta. Csak idő kérdése lenne mikor bukik le?

2021. aug. 13. 15:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
En meleg vagyok es igen pletykaljak rola meleg korokben is. Amugy hallgasd meg youtube-on hogy beszel, hallatszik a hangjan is. Nem zorog a haraszt, ugye..
2021. aug. 13. 16:01
 12/25 anonim ***** válasza:
20%

Mi az, hogy mikor bukik le, hülye?

Az, hogy a melegházasságról ír dolgozatot már egyből meleg?

Szilvay gergely meg könyvet írt róla, ennek ellenére őt tartják az egyik legnagyobb homofóbnak.

Isten ments, hogy 2022-ben az ilyen hülyék nyerjenek...

2021. aug. 13. 16:38
 13/25 anonim ***** válasza:
30%
11: nem vagy meleg.
2021. aug. 13. 16:39
 14/25 anonim ***** válasza:
57%
Bocs, de rátok (és a magyar politikára) nézve szégyen hogy a legfőbb téma melyik politikusnak kije meleg vagy nem meleg vagy akármi. Jelszavak, indulatok kommunikációja folyik, nem értelmes párbeszédeké.
2021. aug. 13. 16:47
 15/25 anonim ***** válasza:
82%

6:

Ha így lenne, nem kezelné a vitatott törvény egy lapon a homoszexualitást a pedogiliaval. De te is nagyon jól tudod, csak neked ezt kell hazudnod.

2021. aug. 13. 17:44
 16/25 anonim ***** válasza:
41%

#11:

Van egy munkatársam, akiről sokáig azt gondoltam, hogy meleg, mert a hangja, a mozdulatai, hogy úgy mondjam elég b-sak. Nemrég megtudtam, hogy az ember még nálam is nagyobb csajozógép, minden héten más csajt visz fel a szobájába. Ha ezt ő mondta volna, azt mondtam volna, hogy hazudik, hogy titkolja a b-ságát, de ezt éppen egy csajtól hallottam, akivel összejött egy szex erejéig.

2021. aug. 13. 23:26
 17/25 Gofrisütő ***** válasza:
76%
Mi az, hogy bukik le? És akkor mi van, ha meleg? Ne süllyedjünk le a Fidesz szintjére, miért kell lejáratás kampányt csinálni, ráadásul úgy, hogy Orbán Gáspár nem is a Fidesz tagja.
2021. aug. 14. 01:41
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
A barátom mesélte, hogy anno az expasija látta Orbán Gáspárt meleg szórakozóhelyen mászkálni. Lehet a szakdolgozatához gyűjtött anyagot az Orbán Gáspár, ki tudja...
2021. aug. 14. 08:38
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

16:

Viszont ha Gazsi esete is ez lenne, akkor az apja büszke lenne rá, viszont amit tudunk a kapcsolatukról, az alapján az ellenkezője látszik.

17:

Nem Orbán Gáspárra nézve gáz, ha meleg, hanem az apjára nézve gáz, hogy annak ellenére, hogy meleg fia van, homofób propagandát folytat, homofób törvényt szavaztat meg, és ahol lehet, kiáll az LMBTQ jogok ellen.

2021. aug. 14. 10:45
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Biztos forrásból tudom, hogy így van. Szerinted Viktor miért küldte el őt a világ egyik legkeményebb katonaságába? Mert azt remélte, hogy ott "elvész" belőle ez a hajlam és kikupálódik. Viszont minderre magad is rájöhetsz, ha láttad már Orbán Gáspárt, mert ordít róla, az öltözködéséről is.

[link]

Hetero férfi nem vesz fel ilyen sapkát.

2021. aug. 14. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!