Lehetséges lenne hogy Orbán Gáspár meleg?
Mi az, hogy mikor bukik le, hülye?
Az, hogy a melegházasságról ír dolgozatot már egyből meleg?
Szilvay gergely meg könyvet írt róla, ennek ellenére őt tartják az egyik legnagyobb homofóbnak.
Isten ments, hogy 2022-ben az ilyen hülyék nyerjenek...
6:
Ha így lenne, nem kezelné a vitatott törvény egy lapon a homoszexualitást a pedogiliaval. De te is nagyon jól tudod, csak neked ezt kell hazudnod.
#11:
Van egy munkatársam, akiről sokáig azt gondoltam, hogy meleg, mert a hangja, a mozdulatai, hogy úgy mondjam elég b-sak. Nemrég megtudtam, hogy az ember még nálam is nagyobb csajozógép, minden héten más csajt visz fel a szobájába. Ha ezt ő mondta volna, azt mondtam volna, hogy hazudik, hogy titkolja a b-ságát, de ezt éppen egy csajtól hallottam, akivel összejött egy szex erejéig.
16:
Viszont ha Gazsi esete is ez lenne, akkor az apja büszke lenne rá, viszont amit tudunk a kapcsolatukról, az alapján az ellenkezője látszik.
17:
Nem Orbán Gáspárra nézve gáz, ha meleg, hanem az apjára nézve gáz, hogy annak ellenére, hogy meleg fia van, homofób propagandát folytat, homofób törvényt szavaztat meg, és ahol lehet, kiáll az LMBTQ jogok ellen.
Biztos forrásból tudom, hogy így van. Szerinted Viktor miért küldte el őt a világ egyik legkeményebb katonaságába? Mert azt remélte, hogy ott "elvész" belőle ez a hajlam és kikupálódik. Viszont minderre magad is rájöhetsz, ha láttad már Orbán Gáspárt, mert ordít róla, az öltözködéséről is.
Hetero férfi nem vesz fel ilyen sapkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!