Miért Gyurcsány sikerének könyvelik el az autópálya-építéseket?
Pedig már az ezredforduló felé tervben voltak, Orbán és Medgyessy is építeni szerette volna őket, csak Gyurcsány idejére érett be a dolog.
Ennek ellenére miért neki tulajdonítják az autópálya-építések sikerét, mikor ő csak rábólintott a termékre és a költségvetésre?
#12!
Rákerestem a kérdésben szereplő kulcsszavakra.
Az első találat egy 2005-ös indexes cikk volt ezzel a címmel: "Pazarlóbban nemigen épülhetne autópálya"
Erről annyit, hogy szerinted "Gyurcsány alatt fele ennyi korrupció és lopás nem volt".
Szintén indexes cikk a témában, erről az időszakról: "Ezermilliárdokat veszteget el az állam a koncesszióba adott autópályákkal"
Egy kis olvasni való még a témában:
Amúgy mindenki tudta, hogy ezek az építkezések a korábbi Orbány-kormány alatt indultak.
#14!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ugye, ezt trollkodásnak szántad?
Adol nekem pénzt építek egy házat a pénzedből, majd fizetsz nekem havonta, hogy élhess benne.
Az autópályák is ilyenek. Az adófizetők pénzéből megépítik, azután fitetnek a használatáért a birkák.
Évtizedekig fizeted a TB (ami már adó), aztán mégis fizetősbe kényszerülsz.
Bírkák ezek nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!