Támogatnád hogy kormányváltás után a fidesz szavazók vagyonát elosszák az ellenzéki szavazók között?
"Na pont a Gyurcsány-klán az egyik, aki az oka annak, hogy 12 éve a fidesz van hatalmon. "
Te ezt hol álmodtad? :D A Gyurcsány "klán" volt az egyetlen a 30 év alatt ami Ausztriához nagyon hasonló életszínvonalat hozott az országnak. Persze aztán jött a világválság meg a fideszes puccskisérlet 2006-ban.
"Te akarsz utánam kémkedni, és te beszélsz megsértésről? Ejha!"
Ez még nem jogosit fel hogy megsértsd a safe spacemet. Metoo-zhatsz de safe sapcet nem sérthetsz.
"Ez még nem jogosit fel hogy megsértsd a safe spacemet. Metoo-zhatsz de safe sapcet nem sérthetsz"
Te aztán nagy vagy kérdező😅😅😅😅
Sírsz hogy vájkálnak a magánéletedben, de te nyugodtan csinálnoád másokkal.
"Én nem vagyok troll,"
Hát ha nem troll vagy, de a nagyon hülyét nem cáfoltad...
A kérdező tipikusan azt csinálná mint anno a kommunisták.
Azok is kitakarították innen a nácikat, aztán az oroszokkal meg terrorral tartották fenn a nagy "demokráciát"
"Támogatnád hogy kormányváltás után a fidesz szavazók vagyonát elosszák az ellenzéki szavazók között?"
De akkor a tartozást is szét kell osztani😉
Gyurcsány jobb volt, mint Orbán. Remélem Isten megsegíti és 2/3 nyer. Megérdemli a sikert és hogy bizonyítsa népe az első, a nép jóléte,boldogulása.
Hajrá Feri!
aszt szdb vr
6/29 Norbán
Te akkor most melyik oldalon állsz? Nem tudom eldönteni, mit adjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!