Ha orbán viktor visszavonul a politikától a fidesz elkezd fogyni?
Szerintem gyengébb lesz, vagy akár ebben a formában nem is lesz tovább Fidesz.
Azt nem értem, ehhez miért kellett "fideszbirkázni".
2: az egyértelmű, hogy Orbánnak élete a politikai játszmázás, különösen, hogy nemzetközi szinten is sakkozhat a nagyokkal, beszélnek róla, ez az ambíciója, hogy nemzetközi szinten is meghatározó politikus legyen
Erről nem mondana le magától sohasem, hacsak le nem váltja a nép.
fideszbirka: egy pillanatra valóban elgondolkoztam ez e a megfelelő szó, aztán mégis ezt írtam.
Van rá esély hogy 22-ben és majd 26-ban sem ő lesz a miniszterelnök. fidesz 2/3-ad meg már sose nem lesz.
Egy kiépített párhuzamos kormányzat ellenére sem érezheti magát teljesen királynak, ami nem biztos, hogy elviselhető számára.
" egy pillanatra valóban elgondolkoztam ez e a megfelelő szó, aztán mégis ezt írtam"
Nagyon nem volt megfelelő. Alaptalanul általánosítasz, megsértesz vele egy csomó embert, azonnal beskatulyázod magad az "elvakult balos libernyák" dobozba, és beindítod a szardobálást egy olyan kérdésnél ami amúgy tök érdekes és objektív téma.
"fidesz 2/3-ad meg már sose nem lesz."
2018-ban pontosan ezt gondoltam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!