Mért mondják, hogy mélyszegényég van Borsodban? Tele fullra minden strand, liget, terasz, éttetem , kalandpark, vendégház, panzió, stb!
Édesem, neked a szegényeket nem a strandon kellene keresned.
És ha kinyitnád a csipás szemedet, talán még ember is lehetnél.
Tényleg Ennyire mélyre süllyedtél. Neked a szegény ember tényleg ezt a fajta demagógiát érdemli????
Az igazi mélyszegénységben élő emberek nyilván magánrepülővel utaznak, yachtozgatnam, saját kastéllyal rendelkeznek.
Igen, vazzeg, a nem-irodai közmunkások között keresd például. Nézz szét egy falun, szinte mindegyikben találsz lepukkant negyedet, ahol lyukas, koszos ruhákban élnek az emberek, és talán még a fűtés sincs bekötve, nemhogy az áram.
Hallod a múltkor mikor a Hiltonban jacuzziztunk sem lattamegy csórót sem a környéken, ez nyilván azt jelenti, hogy nincs az országban szegénység!
Baxod szerinted a Borsodi helyi lakos tölti fel a panziókat Borsodban?!
Hát ha B-A-Z megyéről van szó, akkor ne a lillafüredi palotaszállót, vagy az egyetem környékét nézd, és ne is az Ellipsum- fürdőt, ahova egy négytagú család belépője harmincezernél kezdődik (és amit jellemzően éppen ezért még a miskolciak sem tudnak igénybe venni). Ezeken a helyeken budapesti, szlovák, és román turisták vannak jellemzően. Ellenben tudok javasolni jó néhány települést itt a megyében, de akár Miskolc egyes városrészein is, ahol kiválóan megfigyelhető a kérdésben feltételezett szegénység.
Miskolc: Vasgyári lakótelep, számozott utcák, Lyukóvölgy, Tetemvár, Tatár- domb, Pereces- Újakna, Őzugró, Békeszálló stb.
Ha távolabb megyünk a megyében: Alsózsolca, Berzék, Köröm, Csenyéte, Sály, Kács, Megyaszó, Pere, Fáj, Rakaca, Tornanádaska, Komjáti, Lak, Felsővadász, Selyeb, Kupa, Szendrőlád, Alacska, Bánréve, Ózd, Sajóbábony. Nagyjából ennyi jutott eszembe hirtelen. Ha ezen települések (de biztosan van még sokkal több is) bármely utcáján jársz, akkor közvetve- közvetlenül észre fogod venni a mélyszegénységet, és a mélyigénytelenséget, hidd el, nem kell keresned sem.
Ettől a demagóg kérdéstől rosszul lettem. Ugye nem gondoltad komolyan?
Attól, hogy tele van egy étterem, kaladpark, még nem jelenti azt, hogy azon a környéken akkor mindenki nagyon jól él. Azokat látod csupán, akik megtehetik, hogy ott legyenek. Sokan egész évben sehova nem jutnak el az anyagiak miatt.
Más meg minden hónapban nyaral és folyamatosan szórakozik. Nagy a differencia szerintem az országban.
Ráadásul az sem biztos, hogy akit Borsodban látsz szórakozni, az tényleg Borsodi.
Mi másik megyében lakunk és gyakran járunk Miskolc környékére kikapcsolódni.
Ráadásul te is vendégházat, panziót írsz. Remélem nem gondolod komolyan, hogy helyi emberek járnak oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!