Annyira nem izgat az osztálykirándulás, de már nem mondhatom vissza, mit tegyek?
Nem éppen lányos programok lesznek idén, kalandparkba és paintballozni megyünk. 😅 Semmi kedvem nincs hozzá és már érzem, hogy az osztálytársaim megvadulnak és jah xdd
Nagyon szeretnék menni, mert imádok kirándulni, de az osztálytársaim részét utálom. 2 ribivel kell mennem akik imádnak piszkálni, a legjobb barátnőm nem jön, mert nem szeret kirándulni.. 😅😆 Hogy lehetne kizárni az embereket a fejemből? 😁😂
Adott reggelen "véletlenül elalszol".
Probléma megoldva.
Orvosi igazolás vagy anyukáddal megbeszéled a dolgokat.
Egyébként szerintem ettől függetlenül is megéri elmenned, ha nincs ott a legjobb barátnőd, akkor hátha kicsit megismered jobban a többi osztálytársadat. Lehet nem is olyan utálatosak, mint gondolod. :)
#3:
Nálunk ez úgy működött annak idején, hogy gyülekező mondjuk 6:45 és 7:00 közt, és a buszajtó 7:01-kor becsukódik, busz indul. Aki addig nem ért oda, így járt.
...
És a mai napig is így szokott működni 10-ből 9 helyen (jó, a covid miatt most maga a kirándulás ritkult meg), ezt viszont már buszvezetőként éltem meg. "Ildike néni" 7:00-kor elrikkantja magát: "Akkor most indulás!" -és elindulunk. Aki addig nem jött, marad.
Nálunk is úgy működik marha egyszerűen hogy van egy kitűzött indulási időpont és aki odaér odaér aki nem az így járt.
És kész.
Azt mondják beáll a busz a suli elé 7.45kor, 8kor indulás, kész.
aki 8.05re ér oda az így járt. Senkit se érdekel.
Tudta az időpontot már 1 hónapja, szopacs.
Szerintem nem egy nagy mágia ez.
#6 csak tudod, ha Pistikére 25-30 percet kell várni, akkor borul az egész napi program, mert nekünk buszvezetőknek most már igen szigorú a vezetési és pihenőidőnk, tehát a 30 perc Pistikére várás azt is eredményezheti, hogy az időközben összeszedett "csúszások", és a 30 perc Pistikére várakozás miatt úgy a napi program jó felénél vagy háromnegyedénél vagy haza kell indulni, vagy azonnal elfoglalni a szálláshelyet, és onnan mindenki gyalog, mert ha "túlvezetjük" a napi penzumot, az lehet akár 400 ezres bünti is. Ezt én, mint járművezető, biztos nem vállalom be, de gondolom, a társaság se örül, ha a kirándulás hirtelen 400 ezerrel drágább.
Szóval, adott időben indulás van, nincs 20-30 perc várakozás Pistikére.
#4 voltam
Nem is kell rá 25-30 percet várni, de a tanároknak KÖTELESSÉGE meggyőződni róla, hogy mi van vele, lebetegedett, elaludt és már nem érne oda, vagy elindult időben, de két sarokra az iskolától elütötték.
Természetesen úgy fair a többiekkel, ha időben elindulunk, nem várunk ezer évig senkire, de a kísérő tanárnak akkor is az a kötelessége, amit fentebb írtam.
De látom, ezt nehéz felfogni, mert nem is akarjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!