Orbán Viktor 2022-ben nyerni fog a jelenlegi kilátások szerint? Véleményedet indokold kérlek.
Nagyon nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy nyerni fog, és ezt tudják nagyon jól ők is szerintem. 1 v 1 lesz, a Mi Hazánk szereplése döntő lehet, de szerintem főleg a Fidesz elől vehetnek el csalódott jobboldali szavazókat. Már 2018-ban is sok választókerületben csak azért tudtak nyerni, mert 3 ellenzéki jelölt is volt, és elaprózódtak a szavazatok, így a fideszes jelölt akár 35-40%-al is elvitte a körzetet. Itt nyilván az összefogás esetében ez változik, az ellenzékiek egy helyre fognak szavazni.
Nekem amúgy egyre több olyan fidesz szavazó ismerősöm van, akinek jól jött a Fidesz, mert speciel olyan területen dolgoztak, hogy pont nekik kedvezett a fizetésemelésekkel stb, de már azt mondják, hogy ők sem szavaznának többet rájuk.
Viszont jött ez a szivárványos dolog, ami miatt akár még nyerhettek is szavazókat, akik eddig semlegesek voltak, vagy nem velük szimpatizáltak. Sokan ugyan megosztónak és kirekesztőnek gondolják, de vannak akik meg úgy értékelik, hogy végre valaki fellép a szivárvány propaganda ellen. Sokaknak nem tetszik ez a nyugati trend, szóval ebből akár jól is jöhetnek ki, vagyis menthetnek szavazatokat belőle.
Amit biztosra ki merek jelenteni: 2/3-ad nem lesz. Erősen meglepne, ha lenne. Ha nyernek is, sztem annyival nyernek, hogy épphogy többségben lesznek a parlamentben.
Én a Fideszre fogok szavazni.
Fidesz kétharmad biztosan nem lesz, sztem ellenzéki kétharmad sem. A legvalószinűbbnek a jelen pillatban egy relatív többségű fideszes győzelmet látok, de persze tavaszig sok minden változhat.
Igaz hazafi nem szavaz az Orbán vezette Fideszre!
Elég volt az ország értékeinek ellopásából, az ország kiárusításából, a mesterségesen feltőkésített "elit" seggfejekből!
Új arcok kellenek, új törvények, új célok és egy új börtön a leváltandó országrontóknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!