Csak szerintem semmi köze Orbán Viktornak ahhoz, hogyan neveljük a gyermekeinket?
Kedves válaszolók.
Akkor Brüsszel (nemtudom helyiség hogy tud beszélni m1, fideszeseket kérdezzétek) mégis hogy akar beleszólni abba, hogy neveljük a gyermekeinket? :D
Ja, én nem tudom, mondom hülyeségnek tartom a törvényt.
Ugyanakkor nehéz úgy vitatkozni, ha olyat állítunk, amit a törvény nem csinál.
13
Ezek a kérdések csak azért vannak, hogy megkapjam az ellenkező választ.
pl:
Írják hogy Viktor nemtud beleszólni abba, otthon hogy neveld a gyereket.
Akkor Brüsszel hogy tud?????????? Mert azt elhiszik.
A pedofil Kaletáról beszéljenek már a fidessesek,akinek 19 ezer kiskorúról volt fotó a gépén.Ez a ti szintetek kedves narancsosok,
pedofilok,szájerek,borkai, és ti próbáltok másokat kritizálni?
Hányni lehet tőletek,a híveitektől meg még inkább.
#17, én "finoman szólva" nem vagyok fideszes, de az érvelésed kb a "bezzeg Gyurcsány" okosság szintjén van. Borkai és Szájer elkerült a posztjáról. Kaleta büntetésének mértéke abszolút kifogásolható, de letartóztatták, elítélték, leváltották.
Én lennék az utolsó, aki megvédi a Fideszt, de azért az belátható, hogy ekkora szervezetet nem lehet fenntartani úgy, hogy mindenki makulátlan. Amit meg lehet tenni, hogy a rohadt gyümölcsöt kidobálod a kosárból, amit végső soron a Fidesz megtett, így nem mondanám, hogy kettős a mérce.
Kaleta büntetésének mértéke abszolút kifogásolható, de letartóztatták, elítélték, leváltották.
És Borkai,meg a pöcshuzigáló ügyvédúr,aki az audi földeknél is bizonyíthatóan csalt már?
Én ellopnék egy kiflit visz a yard,ezek meg ugyanúgy élik világukat,
a milliomosok álom életét.Ha szerinted ez így rendben van akkor te is közéjük tartozol. És nem az a baj hogy sok a meleg a fidessben,
hanem az hogy pont ők prédikálnak ellene. Állszent facok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!