Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem semmi köze...

Csak szerintem semmi köze Orbán Viktornak ahhoz, hogyan neveljük a gyermekeinket?

Figyelt kérdés
Engem dühít, hogy semmi köze hozzá, mégis beleakar szólni.
2021. aug. 10. 13:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, a "gyerekvédelmi" törvény nagy kritikusaként mondom: ezzel nem szól bele abba, te hogyan neveled a gyerekeidet. Ritka kreténség a törvény, de olyat amit állítasz nem csinál.
2021. aug. 10. 15:34
 12/20 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók.

Akkor Brüsszel (nemtudom helyiség hogy tud beszélni m1, fideszeseket kérdezzétek) mégis hogy akar beleszólni abba, hogy neveljük a gyermekeinket? :D

2021. aug. 10. 15:54
 13/20 anonim ***** válasza:

Ja, én nem tudom, mondom hülyeségnek tartom a törvényt.

Ugyanakkor nehéz úgy vitatkozni, ha olyat állítunk, amit a törvény nem csinál.

2021. aug. 10. 16:05
 14/20 A kérdező kommentje:

13

Ezek a kérdések csak azért vannak, hogy megkapjam az ellenkező választ.

pl:

Írják hogy Viktor nemtud beleszólni abba, otthon hogy neveld a gyereket.

Akkor Brüsszel hogy tud?????????? Mert azt elhiszik.

2021. aug. 10. 16:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Értem. Ugyanakkor sajnos nem fog célt érni.
2021. aug. 10. 16:26
 16/20 anonim ***** válasza:
90%
Nekünk is volt általánosban felvilágosítás de nem homo propaganda volt, hanem korrekt dolog.
2021. aug. 10. 21:01
 17/20 anonim ***** válasza:
45%

A pedofil Kaletáról beszéljenek már a fidessesek,akinek 19 ezer kiskorúról volt fotó a gépén.Ez a ti szintetek kedves narancsosok,

pedofilok,szájerek,borkai, és ti próbáltok másokat kritizálni?

Hányni lehet tőletek,a híveitektől meg még inkább.

2021. aug. 11. 09:34
 18/20 anonim ***** válasza:

#17, én "finoman szólva" nem vagyok fideszes, de az érvelésed kb a "bezzeg Gyurcsány" okosság szintjén van. Borkai és Szájer elkerült a posztjáról. Kaleta büntetésének mértéke abszolút kifogásolható, de letartóztatták, elítélték, leváltották.

Én lennék az utolsó, aki megvédi a Fideszt, de azért az belátható, hogy ekkora szervezetet nem lehet fenntartani úgy, hogy mindenki makulátlan. Amit meg lehet tenni, hogy a rohadt gyümölcsöt kidobálod a kosárból, amit végső soron a Fidesz megtett, így nem mondanám, hogy kettős a mérce.

2021. aug. 11. 09:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Kaleta büntetésének mértéke abszolút kifogásolható, de letartóztatták, elítélték, leváltották.

És Borkai,meg a pöcshuzigáló ügyvédúr,aki az audi földeknél is bizonyíthatóan csalt már?

Én ellopnék egy kiflit visz a yard,ezek meg ugyanúgy élik világukat,

a milliomosok álom életét.Ha szerinted ez így rendben van akkor te is közéjük tartozol. És nem az a baj hogy sok a meleg a fidessben,

hanem az hogy pont ők prédikálnak ellene. Állszent facok.

2021. aug. 11. 14:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Ne legyél már gyökér, ember, hát hol mondtam én, hogy rendben van? Azt mondtam, hogy az érvelésed hülyeség.
2021. aug. 11. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!